Digidexo.com

En diett for å miste vekt i lårene

Det er ikke mulig å gå ned i vekt i lårene alene. Når du mister vekt, mister du inches overalt i forskjellig grad. Du kan målrette lårene å bygge og / eller tone lårmusklene. Men for å redusere mengden av fett samlet seg rundt lårene du må redusere all-around kroppen-fett prosentandel.

Grunnleggende

Body-fett prosentandel representerer mengden av vekten som skyldes fett. Senke kroppen fett prosentandel er hva vekttap handler om. For denne dietten din trenger for å innføre færre kalorier inn ditt system enn hva kroppen din trenger, og tvinger kroppen til å brenne sine fettreserver for å kompensere for kaloriunderskudd. Så igjen, bør du ikke gi kroppen din så få kalorier som til å satse det inn i sult modus som presser stoffskiftet og faktisk gjør vektøkning mye enklere. Du må balansere den ene ytterligheten mot den andre, ikke bare for kalorier, men for næringsstoffer i tillegg. Du trenger en lav-kalori, ernæringsmessig balansert kosthold.

Ernæringsmessig balanse

Målet er å kutte kalorier ikke næringsstoffer. Frata kroppen av noen av de næringsstoffene den trenger bare tjener til å komplisere din helse og faktisk kan utløse krav som kan sabotere dine vekttap mål. Omtrent 50 prosent av kostholdet ditt må være karbohydrater. Karbohydrat er nesten synonymt med hjernen mat. Uten nok karbohydrater i kosten, har hjernen din til å ty til avledning av energi fra sin beredskaps drivstoff kilde - protein. Og mens hjernen kan kjøres på protein ikke går i tillegg. Til tross for hypen rundt low-carb dietter, det er ikke at å spise karbohydrater fremmer vektøkning. Det er den type karbohydrater du spiser som kan oppmuntre dette problemet. Staven til komplekse karbohydrater som har en lav til moderat glykemisk indeks (et mål på hvor raskt karbohydrater brytes ned i fordøyelse). Omtrent 25 prosent av kostholdet ditt bør være protein, viktig for helsen til nesten hver eneste celle i kroppen din. Og de resterende 25 prosent av kostholdet ditt bør bestå av fett. Men i likhet med karbohydrater, må du være oppmerksom på hvilken type fett du spiser. Ikke mer enn 7 prosent av fettinntaket bør være mettet. Mettet fett er ansett som de "dårlige" kolesterolet skapende fett. Mono og flerumettede fettsyrer er ansett som de "gode" kolesterolet gende fett. Å få mellom 25 og 35 gram fiber daglig er også viktig for rensing fordel at fiber har å tilby. Og om kosten for vekttap matvarer med et høyt fiberinnhold tendens til å være svært tilfredsstillende i små porsjoner, noe som kan dempe kalori inntaket. Du må også være oppmerksom på å få den daglige anbefalte mengder av vitaminer og mineraler som også spiller en viktig rolle i kroppens helse.

Calorie Balanse

Bruk ressursen nedenfor for å finne et estimat av kroppens basal metabolic rate. Din BMR representerer antall kalorier kroppen din trenger til drivstoff sine mest grunnleggende funksjoner, for eksempel å slå ditt hjerte og pust. Ditt daglige kaloriinntak bør ikke være mindre enn dette, eller du risikerer å sulte kroppen din. Du må også beregne kroppens daglige totale kaloribehov (en kombinasjon av din BMR pluss antall kalorier kroppen din trenger for å utføre sine rutinemessige fysiske aktiviteter). For dette kan du bruke Harris Benedict formel nedenfor. Ditt daglige kaloriforbruk bør ikke overstige dette nummeret eller vil du ikke gå ned i vekt.