Digidexo.com

Hvordan å miste 70 pounds i åtte måneder

Hvordan å miste 70 pounds i åtte måneder


The Mayo Clinic råder Kosten mister ikke mer enn 1 til 2 kg. en uke for sunn vekttap. Som kanskje ikke lik £ 70. i løpet av åtte måneder, men det kommer nær målet ditt. Hvis du mister 2 kg. en uke hver uke i åtte måneder vil du miste totalt 64 kg. Med riktig kombinasjon av sunn mat, regelmessig trening og positive livsstilsvalg er det mulig å nå dine vekttap mål i en relativt kort tidsperiode.

Hvordan å miste 70 pounds i åtte måneder

•  Finn en diett plan som er riktig for deg, din personlighet og din livsstil. Det er mange variabler å vurdere når du velger en diett. Hvis du er stresset for tiden, kan en plan med prepackaged måltider være det beste alternativet. Hvis du trenger variasjon, diett planer med et bredt utvalg av mat valg er trolig best for deg. Og hvis du trenger emosjonell støtte, vil du kanskje en diett plan fra et selskap som tilbyr møter eller one-on-one rådgivning.

Legg trening til din daglige timeplan. Når du beveger deg, brenner du mer kalorier og øke stoffskiftet slik at du brenner mer kalorier i løpet av dagen. Se etter en aktivitet som passer ditt liv og økonomi. Du kan velge å gå 30 minutter under lunsjpausen, svømme om morgenen før jobb eller spille basketball med barna i ettermiddag. Så lenge du får pulsen opp, du jobber mot dine vekttap mål.

•  Log en oversikt over dine mål, matinntak og mosjon. Dette bidrar til å holde deg ansvarlig og kan inspirere deg til å øke din vekttap. I 2008 Kaiser Permanente Center for Health Research publisert en studie som fant folk som holdt mat tidsskrifter mistet to ganger vekten som de som ikke gjorde det.

Få nok søvn. The Mayo Clinic antyder voksne satse på sju til ni timers søvn hver natt. Dette vil øke energinivået og bidra til å holde stresset i sjakk. En studie utført av nevrologen Dr. Michael Lacey av Atlanta School of Sleep Medicine and Technology oppdaget folk som ikke får så mye søvn mistet mer muskler enn fett. Dr. Lacey fant også mangel på søvn kan være skadelig for din metabolic rate.

Hold deg motivert selv om du opplever vekttap platåer eller tilbakeslag. Kroppen din svinger basert på en rekke helsemessige faktorer, som kan gjøre det lett å gi opp på den store bilde mål. Bruk journal over matinntaket og aktivitet for å finne områder der du kan forbedre ditt kosthold og mosjonsnivå og unngå fremtidige fallgruver.

Hint

  • Rådfør deg med lege før du starter noen nye vekttap plan.
  • Møte med en fitness profesjonell kan hjelpe deg å vurdere ditt nivå av form samt lære den riktige måten å utøve. Dette vil hjelpe deg å få mest mulig ut av treningsøktene dine og unngå skader.
  • Det finnes ingen magiske vekttap botemidler. Piller, pulver, faster og andre produkter som lover umiddelbar og drastisk vekttap er som regel for godt til å være sant. Når du er i tvil, snakk med legen din.