Digidexo.com

Benzoylperoksid & Hair Loss

Benzoylperoksid & Hair Loss


Millioner av mennesker lider av hårtap. Benzoyl peroxide er en vanlig brukt aktuell akne behandling. Akne kan oppstå i hodebunnen, slik at du kan være bekymret for om du vil bruke benzoyl peroxide å behandle den.

Formulering

En populær over-the-counter rettsmiddel, er benzoyl peroxide tilgjengelig i 5 prosent og 10 prosent styrke. Du kan melde deg av krem ​​eller gel forberedelser. Benzoyl peroksyd blir ofte blandet med andre akne medisiner, for eksempel clindamycin.

Hodebunnen Acne

Hårsekker kan bli tett med olje og døde hudceller, danner kviser. Mange ganger disse løse seg selv, men noen ganger de trenger behandling.

Bleking Effect

Benzoylperoksid, som andre peroxide løsninger, har en tendens til å bleke håret. Denne blekende effekt betyr benzoylperoksid er ikke det beste valget for behandling av hodebunnen akne.

Håravfall

Ifølge Dr. William Rassman av New Hair Institute, på hans BaldingBlog.com nettstedet, benzoylperoksid ikke forårsaker hårtap.

Hårvekst

Annet enn å forårsake irritasjon, betyr benzoylperoksid ikke ut til å stimulere hårsekkene. Det trenger ikke stoppe håravfall eller fremme hårvekst.