Digidexo.com

Bivirkninger av Gaba

Gamma-aminosmørsyre (GABA) er en naturlig forekommende neurotransmitter, et kjemikalie som overfører nerveimpulser i hjernen. Noen mennesker tar GABA som et kosttilskudd for ulike hevdet fordeler. Bivirkninger er uvanlig og mild.

Bruksområder

GABA kosttilskudd er sagt å forbedre humøret og avslapning, bedre søvn, lindrer angst og stress og bedre konsentrasjon. GABA kan også bidra til å øke nivåer av humant veksthormon (HGH), som sies å bidra til å brenne fett og gir mer energi.

Relaxant

Siden GABA er et middel, kan det ha milde sedative egenskaper og forårsake døsighet. Folk foretrekker kanskje å ta det ved sengetid.

Hud Sensations

Noen GABA-brukere har rapportert kiling, kløe eller prikkende følelse i ansiktet og rundt halsen snart etter å ha tatt GABA kosttilskudd. GABA er ikke forbundet med noen allergiske reaksjoner, men.

Breathing

Noen mennesker har også rapportert om en rask og midlertidig effekt på deres puste etter å ha tatt GABA, som kan innebære rask pust eller kortpustethet.

Injisert Form

I noen kliniske studier, som bemerket av eMedTV, injisert GABA har vært knyttet til økt blodtrykk og øket hjertefrekvensen, samt et generelt ubehagelig følelse.