Digidexo.com

Effekter av Bodybuilding Supplements

En enorm mengde kosttilskudd er på markedet i dag som hjelper kroppsbyggere i å få et konkurransefortrinn og forbedre sin personlige prestasjoner. De fleste kosttilskudd er uregulert av FDA og er tatt på en bodybuilder personlige skjønn og risiko. Selv om bodybuilding kosttilskudd kan føre til bilder av steriods og lyssky operasjoner, har noen kosttilskudd vist seg å gi en trygg og effektiv fordel for bodybuilding hvis det brukes riktig.

Muscle Mass

En av de mest populære og vanlige kroppsbygging kosttilskudd er protein-pulver. Fordi protein er byggesteinen av muskler, kroppsbyggere bruker protein for å reparere muskler, fart inngang og bevare muskelmasse. Kroppsbyggere kan konsumere 1 til 2 gram protein per kilo kroppsvekt hver dag. De vanligvis ta i protein supplement i form av shakes laget med protein pulver.

Kreatin

Kreatin er en aminosyre som produseres naturlig i kroppen og er også funnet i kjøtt slike biff, kylling og svinekjøtt. Men fordi disse beløpene er ikke veldig høy, kroppsbyggere supplere med en pulverisert versjon. I bodybuilding, er kreatin brukes til å øke anaerob energi, som gjør det mulig å løfte vekter for lengre perioder av gangen. Det hjelper også volumize muskelcellene med vann, noe som gir dem en fyldigere utseende.

Multivitamin

Bodybuilding trening tar enorm hardt arbeid, lange dager og engasjement. Opprettholde en streng treningsopplegg dag inn og dag ut kan ta en toll på kroppen og forårsake kompromittert immunitet. Et svakt immunforsvar kan føre til forkjølelse og infeksjoner som kan gjøre treningsøktene mye vanskeligere å holde ut. Multivitamins brukes for deres evne til å forsyne kroppen med viktige vitaminer og mineraler som kan fremme god helse og også holde kroppen energiseres.

Sammenbrudd

Glutamin er en annen pulverisert formel som kan ha flere forskjellige virkninger på kroppen. Det er mest brukt for å bevare muskelmasse og hjelpe kickstart muskel utvinning. Av denne grunn er det ofte blandet med protein shakes etter trening. Det hjelper også øke kroppens immunitet og kan fylle opp glykogenlagringen i kroppen uten tilstedeværelse av karbohydrater.

Advarsel

Kosttilskudd bør brukes som anvist. Mer betyr ikke nødvendigvis bedre. For eksempel kan overdoser på kreatin eller protein pulver føre til magekramper, gass og oppblåsthet. Alle kosttilskudd bør tas med tilstrekkelige mengder vann. Nyrene er avhengige av dette vannet for å hjelpe prosessen og skylle kosttilskudd gjennom kroppen. Du bør også være klar over alle de ingredienser som kosttilskudd inneholder. De er ofte søtet med kunstig sukker som kan føre til en negativ reaksjon. Dessuten har ikke alle kosttilskudd eller deres inaktive ingredienser blitt tilstrekkelig testet for sikkerhet og effektivitet. Det er best å feil på siden av sikkerhet. Hvis du ikke vet hva du setter i kroppen din, ikke bruk den.