Digidexo.com

Farene ved Protein Supplements

Mange bruker protein tilskudd i arbeidet med å miste fett, legge muskelmasse, eller få en energi boost. Og bruk av proteintilskudd har en lang historie. Selv om disse kosttilskudd kan være effektive, noen studier viser at for mye protein i kosten fra kosttilskudd kan være farlig for helsen på lang sikt.

Historie

På slutten av 1930-tallet, Eugene Schiff oppdaget en teknikk som effektivt behandlet myse fra melk til konsum. Han skapte Schiff Bio-Foods, et selskap som behandlet og pakket de første proteintilskudd. World War II har medført en økning i etterspørselen etter ikke-bedervelige matvarer som bidro til å popular protein tilskudd som pulverisert melk, egg og soya protein. Men i 1977, Food and Drug Administration advart om at bruk av proteintilskudd kan være farlig. Det sitert 16 dødsfall hos kvinner som hadde tatt flytende protein kosttilskudd for å miste vekt.

Misforståelse

Mange vektløfting og kroppsbyggere anta at økt protein gjennom kosttilskudd vil hjelpe dem å få muskler raskere. Konsumere ekstra protein faktisk ikke gjøre mye for å øke muskelmasse og styrke. Videre kan forbruker for mye protein gjennom kosttilskudd gjøre skade på kroppen.

Effekter

Når du tar proteintilskudd, ta hensyn til hvor mye protein du spiser. Tar i for mye protein kan føre til en oppsamling av toksiske ketoner i kroppen. Som et resultat, er nyrene presset vanskeligere å skylle giftstoffer fra kroppen din. Som nyrene arbeide for å eliminere ketoner, kroppen mister vann, som kan sette deg i fare for dehydrering. For mye protein kan også bidra til tap av beinmasse, og det kan være en sammenheng mellom overdreven protein inntak og kreft.

Betraktninger

Unge menn og kvinner bruker proteintilskudd håper de kan finne en rask løsning for å bidra til å endre kroppen sin. Supplement leverandører målrette denne gruppen ved pitching ideen om at et supplement vil hjelpe tenår miste eller få vekt raskt. Men ikke alle proteintilskudd har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA). Med så mange produkter flom markedet, FDA ikke har tid eller personalet å regulere dem alle.

Forebygging

Overvåke mengden protein som du putter inn i kroppen din. Ifølge den anbefalte daglige rasjon (RDA), bør du forbruker 0,36 gram protein for hver kilo kroppsvekt. I tillegg bør protein bare utgjør om lag 15 prosent av den totale mengden kalorier du tar i det daglige. Du bør også grundig forskning noen protein supplement før du bruker den.