Digidexo.com

Hvordan bruke NO-Xplode

NO-Xplode er et kosttilskudd produsert av selskapet BSN Supplements, som er den offisielle kosttilskudd leverandør av UFC. NO-Xplode hevder å øke mental årvåkenhet og fokus og gi brukeren ekstra energi, motivasjon og intensitet under trening. Selskapet anbefaler sykling av produktet i en tidsperiode for å unngå å bygge opp en toleranse for den og forn dens positive effekter.

Hvordan bruke NO-Xplode

•  Bland en scoop av NO-Xplode til en 6-unse glass kaldt vann og bland godt før du drikker. Vent i 30 minutter for å se om du har noen bivirkninger til supplement. Hvis du føler deg fin etter 30 minutter, prøv en annen scoop og fortsette å overvåke hvordan du føler deg. Dette hjelper deg å finne riktig mengde NO-Xplode til forbruker hver dag. Vurdere din toleranse er viktig som NO-Xplode inneholder koffein, og tar for mye kan føre til en urolig mage og at du føler nervøs i stedet for energi.

Ta 02:59 kuler av NO-Xplode blandet inn 6 til 18 gram vann en gang om dagen på treningsdager, avhengig av din personlige toleransenivå. For best resultat, forbruker NO-Xplode 30 til 45 minutter før treningen for å gi deg ekstra energi.

Slutt å bruke NO-Xplode i fire uker etter å ha brukt den i 12 uker. Når de fire ukene har gått, kan du trygt starte en ny 12-ukers syklus av å bruke NO-Xplode.

Hint

  • NO-Xplode skal konsumeres umiddelbart etter blanding, da produktet er karbonatisert og smaker flate hvis tillatt å sitte for lang.
  • Tar NO-Xplode på ikke-treningsdager er ikke nødvendig. Men du kan trygt spise en scoop av NO-Xplode på ikke-trening dager for å holde energinivået høyt.
  • Risting NO-Xplode kan føre til press for å bygge i beholderen og kan føre til at lokket for å løsne.