Digidexo.com

Hvordan kvitt tarmen hos virus

Hvordan kvitt tarmen hos virus


Så skummelt som det høres ut, får en intestinal virus er ofte vanlig og behandles. Kjent som viral gastroenteritt, et virus i tarmen er den nest vanligste illebefinnende i USA, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC). Enten du får et virus fra forurenset mat eller fra infiserte individer, vil riktig behandling hindre eventuelle komplikasjoner. Mest utsatt for komplikasjoner er spedbarn, små barn og eldre, siden de har et svekket immunsystem.

Hvordan kvitt tarmen hos virus

•  Hold deg hydrert. Ifølge NDDIC, antibiotika er ineffektive i å eliminere tarminfeksjoner og virus; bare bor hydrert vil få viruset til å flytte ut av fordøyelsessystemet. Sportsdrikke eller muntlig rehydrering løsninger er best å nippe til når de opplever symptomer. De erstatter viktige salter og mineraler tapt gjennom oppkast eller diaré. Nipp på klare drikke hele dagen.

Unngå å spise for å bosette kvalme. De to viktigste symptomene på en intestinal virus er oppkast og diaré. Unngå mat vil frigjøre magen og tarmene fra fordøyelsen, slik at systemet til å konsentrere seg om å prøve å kaste viruset. Intestinal virus vises ofte ca fire til 48 timer etter eksponering og vare alt fra to til 10 dager.

Legg blid mat til dietten så snart kvalme avtar. Velg enkle å fordøye mat som ris, toast, epler og kjøttkraft.

Rest så ofte du kan mens tarmvirus passerer gjennom kroppen. Siden du ikke kan spise mye på grunn av kvalme og oppkast, spare energi og legge seg ned i løpet av dagen når de opplever symptomer.

Hint

  • Vask hendene ofte hele dagen, spesielt før du spiser. Dette vil begrense eksponering for virus.
  • Når det oppstår en intestinal virus, unngå kontakt med andre for å hindre videre spredning.