Digidexo.com

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Counting kaloriinntaket ditt er en av de beste måtene å gå ned i vekt og / eller opprettholde sunne matvaner. Maten vi spise i løpet av dagen gir oss energi i form av kalorier. Hvis vi tar i for mange kalorier, ikke kroppen vår ikke vet hva de skal gjøre med energien og lagrer det som fett. Counting kaloriinntaket ditt og teller den største bidragsyteren til kaloriinntaket, karbohydrater, gjør at du kan kontrollere hva du spiser, hvor mye energi du har og hvor mye fett kroppen din brenner av eller butikker.

Hvordan å telle kalorier og karbohydrater

Telle kalorier

Åpne maskinen hjemmeside nettleser og naviger til Free Slanking: Calorie Calculator nettside finnes i "Ressurser". Fyll inn din informasjon, inkludert din alder, kjønn, høyde, vekt og mosjon nivå og klikk på "Beregn" knappen for å beregne hvor mye kalorier du bør inntak hver dag. Skriv ned dette nummeret i maten loggen din ideelle daglige kaloriinntak. En gjennomsnittlig person bør spise rundt 2000 kalorier om dagen, men dette tallet kan variere sterkt.

•  Les den ernæringsmessige etiketten av hver mat element du ønsker å spise før du spiser den. FDA krever at hver pakket matvare viser en ernæringsmessige etiketten som detaljer de næringsstoffene som finnes i en servering av mat, samt mengden kalorier i en porsjon og hvor mange av disse kaloriene kommer fra proteiner, karbohydrater, alkoholer og fett. Hvis du planlegger å spise et element som ikke har en ernæringsmessige etiketten, for eksempel mat på restauranter eller et ferskt tilberedt måltid, en rekke nettsteder gir næringsinformasjon for vanlige matvarer og restauranter. Flere av disse nettstedene er oppført i "Ressurser" seksjonen.

Finn den delen av ernæringsmessige informasjon (enten på en etikett eller på et nettsted) som detaljer mengden kalorier som finnes i en servering av mat. Hvis den ernæringsmessige etiketten ikke har mengden kalorier som finnes i maten, men har mengden av fett, proteiner, karbohydrater og alkohol, bruker du følgende verdier for å beregne kaloriinntaket ditt: karbohydrater har 4 kalorier per gram, proteiner har 4 kalorier per gram, fett har 9 kalorier per gram, og alkoholer har 7 kalorier per gram. Trekk fra noen gram fiber fra gram karbohydrater, multiplisere antall gram hvert element ved sin respektive antall kalorier og legge verdiene deg og motta kalori verdi for en servering.

Multipliser kalori verdi for en servering av mat av mengden porsjoner du spiser. For eksempel, hvis du spiser en halv porsjon, multiplisere verdien av en halv, og hvis du spiser fire porsjoner, multiplisere verdien med fire. Skriv i maten logge navnet på maten du spiste og hvor mange kalorier den inneholdt. Hold denne maten loggen for hver matvare du spiser og legge til sine verdier opp daglig. Hold ditt daglige kaloriinntak på det nivået du bestemt i trinn 1 i dette avsnittet.

Telle karbohydrater

Komplett trinn 1 av seksjonene ovenfor for å finne din ideelle daglige kaloriinntak. Hver person bør få omtrent halvparten av sine kalorier fra karbohydrater, så det er viktig å vite hva din caloric mål er slik at du kan bestemme din karbohydrat mål.

Del din caloric mål på to for å bestemme din caloric karbohydrat mål. Dele dette tallet med fire for å finne antall gram karbohydrater du bør spise. For eksempel vil en person på en 2000 calorie diett trenger å konsumere 250 gram karbohydrater daglig.

Les ernæringsmessige etiketten eller finne den ernæringsmessige informasjon for maten du spiser på en av nettstedene som er oppført i "Ressurser" seksjonen. Finn mengden karbohydrater i en enkel servering av maten du spiser. Multipliser dette tallet med antall porsjoner du spiser for å bestemme mengden av karbohydrater du inntar.

Skriv inn navnet på mat og mengden karbohydrater det finnes i maten loggen. Hold denne loggen for hver matvare du spiser og legge opp sine verdier daglig. Hold karbohydratinntak på det nivået du bestemt i trinn 2 i dette avsnittet.