Digidexo.com

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler


Det er ubehagelig, og det kan være pinlig. Det kan skje etter at du spiser gassdannende matvarer, hvorav mange er høy i fiber, eller du kan oppleve oppblåsthet og gassiness (flatulens) etter å ha drukket kullsyreholdige brus eller under stressende perioder når du er mer sannsynlig å svelge overflødig luft. Hvis ubehaget blir smertefullt, eller hvis det skjer ofte, bør du oppsøke lege for å utelukke en underliggende lidelse. Hvis du opplever sporadiske mild gassiness, kan noen hjemme rettsmidler gi lindring.

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler

Tygg hver munnfull mat grundig før du svelger og ta deg tid. Spise raskt øker risikoen for å svelge luft, noe som kan føre til oppblåsthet og gass. I tillegg kaste bort halmen, og drikke fra glass for å minimere mengden luft du svelger.

Reduser melkeinntaket. Hvis du er laktose intolerant, kan konsumere melk, yoghurt, iskrem og andre melkeprodukter føre til oppblåsthet, gass og diaré. Hvis meieri er den skyldige, snakk med legen din om å ta et kalsiumtilskudd.

Ease tarmgass ved å spise papaya med måltidet. Denne søte frukten smaker ikke bare godt, den inneholder enzymer som hjelper på fordøyelsen. Alternativt, papaya enzym tabletter er tilgjengelig over-the-counter fra ditt lokale apotek.

Løs opp 1/2 ts. av natron i et glass vann og drikke for å lindre gass smerter. Natron nøytraliserer magesyren og fremmer raping. Ikke bruk denne hjem middel, men hvis du er på en lav-natrium diett, og ikke bruke natron mer enn en eller to ganger i uken uten å snakke med legen din.

Pust dypt og langsomt. I tider med stress eller angst, er det mer sannsynlig å svelge overflødig luft. Når du er nervøs, gjøre en bevisst innsats for å ta 10 eller mer langsomme, dype åndedrag. Ikke bare vil dyp pusting redusere utilsiktet luft svelger, kan det hjelpe deg å slappe av.

Søk lindring med vanlige urter. Den "PDR for Herbal Medicines" anbefaler fennikelfrø, karve og kamille som potensielt nyttige for lettelser abdominal oppblåsthet og gass. Legg frøene til salatdressinger og supper og lage en urtete fra frø og fra kamille.

•  Reduser servering størrelse av gassdannende matvarer. Brokkoli, kål, bønner og hele fiberprodukter, slik som kli frokostblandinger, kan produsere gass. Fiber er en viktig del av å spise sunt likevel, så ikke klippe det ut av kostholdet ditt. Spis små deler av fiberen i løpet av dagen, i stedet for en stor porsjon på et gitt måltid. Andre potensielle gassdannende matvarer inneholder løk, asparges, mais, pærer, epler og rosenkål.

Hint

  • Fritt kan også bidra til å svelge luft og tarmgass.
  • Proteser som ikke passer godt kan øke risikoen for å svelge overflødig luft når du spiser.