Digidexo.com

Hvordan kan et Case of Shin splinter Utvikle?

Hvordan kan et Case of Shin splinter Utvikle?

Hva er Shin splinter?

Begrepet "shin splinter" er en generell beskrivelse av belastningsskader til forsiden leggen. Disse skadene føre til betennelse i sener festet til tibia (skinnebenet) og de omkringliggende muskel og fascia vev i denne regionen. Shin splint føler meg som en kjedelig verke i leggen området, noen ganger hele tiden, og noen ganger bare mens du trener. Hvis betennelsen er for stor, kan det gå utover nerver og forårsake nummenhet eller prikking i foten like nedenfor.

Beinskader som kan føre til Shin splinter

Shin splint er ikke akkurat en medisinsk tilstand, men mer et symptom på en aktuell etappe skader. Den vanligste skaden er hovne muskler i leggen fra overforbruk, som satte press på konseptet og tibia. Tiny stress frakturer i tibia kan også føre til betennelse i disse musklene, noe som kan resultere i shin splinter. Kollapset buer kan også føre til shin splinter. De fallende buer kan trekke på shin musklene og få dem til å hovne opp med den ekstra belastningen.

Aktiviteter som kan forårsake Shin splinter

Disse belastningsskader som forårsaker shin splinter er ofte forårsaket av sportslige aktiviteter. Noen av disse aktivitetene som har vært kjent for å forårsake shin splinter inkluderer å kjøre opp eller ned skråninger, sprinting, over-trening, overdreven løping, løping i dårlig kvalitet atletisk sko og spille idrett med stadige starter og stopper, som basketball eller tennis.