Digidexo.com

Hvordan bruke protein shakes til å hoppe starte Atkins

Atkins dietten var en gang antatt å føre til en enorm liste over hjerteproblemer og forhøyet kolesterol. I dag er de myter ferska og flere mennesker mister vekt på lav carb dietter enn noen gang før. Hvis du ikke liker kjøtt, kan du hoppe starte Atkins uten noen gang å smake en eneste biff.

Hvordan bruke protein shakes til å hoppe starte Atkins

Velg en null carb protein pulver. Det er protein pulver som inneholder karbohydrater og de som ikke gjør det. For Atkins diett lav carb jump start, må du finne en null carb protein. General Nutrition Centers, GNC, tilbyr et flott alternativ som smaker godt og blander godt.

Mål shake. Du må finne ut hvor mye protein du trenger å konsumere hver dag. Overflødig protein vil bli konvertert til karbohydrater i kroppen, og det er det siste du vil ha på Atkins eller en lav carb diett. Generelt sett er bra 0,4 gram protein per kilo.

Tilsett fett. I hjertet av en lav carb vekttap kosthold er fett. Kroppen vil bruke opp alle karbohydratlagre og begynne å brenne fett som brensel. Legge 03:58 skjeer av fett til hver shake vil hoppe starte low carb diett og skubbe kroppen inn i ketose raskere.

Hint

  • De protein shakes kan brukes til to av tre måltider.
  • Noen grovfôr må spises hver dag.
  • Ikke forbruke protein shakes med karbohydrater.