Digidexo.com

Hvordan takle IVF-behandling

Arbeider med ufruktbarhet kan ta en toll på din emosjonelle, fysiske og mentale helse. Men, kan in vitro-fertilisering (IVF) behandlinger hjelpe deg å nå ditt mål om unnfangelsen. IVF-behandlinger blir stadig mer effektive og kan øke suksessraten av din oppfatning. Men, kan det hende du trenger litt veiledning og støtte som du går gjennom behandlingsprosessen. Hvis du er under IVF behandling, her er hvordan å takle endringene i en sunn og positiv måte.

Hvordan takle IVF-behandling

•  Utdanne deg selv på IVF behandlingsprosessen. Gjennomgå artikler på nettet, lære om behandlingsprosessen og finne ut hvordan andre par og enkeltpersoner er mestring slik at du vet hva du kan forvente.

Sett realistiske forventninger. Ikke alle IVF-behandlinger vil fungere med en gang. Så, kanskje du må være tålmodig for å få de resultatene du ønsker. Sett noen realistiske forventninger ved å snakke om IVF behandling prosessen med spesialist.

Arbeid med en fruktbarhet rådgiveren. Fruktbarhet rådgivere er spesialister på individ og gruppe terapi for å hjelpe deg å arbeide gjennom vanskelige følelsesmessige problemer forbundet med IVF-behandlinger.

Angi et budsjett. Samarbeid med din partner for å skape et realistisk budsjett og finansiell plan slik at du kan få den behandlingen du trenger. Bekymre seg om økonomiske forhold i denne vanskelige perioden kan være stressende, og ha en plan kan redusere stress.

Sett opp en start-og stopptid for behandlinger. IVF-behandling er en kontinuerlig prosess og kan være stressende. Bestemme hvor lenge du ønsker å forfølge fertilitetsbehandling, men ikke vær redd for å stoppe prosessen hvis du ikke får resultater.

Opprettholde positive aktiviteter i livet ditt. Blir for fokusert på dine ufruktbarhet problemer kan føre til angst og til og med depresjon. Hold deg andre aktiviteter slik at du kan nyte andre aspekter av livet ditt i løpet av denne tiden troubling.

Hold en journal. Å skrive ned dine tanker og følelser kan hjelpe deg å uttrykke vanskelige følelser og hjelpe deg å tenke klarere om problemene du står overfor.

Bli med i en støttegruppe. Infertilitet støtte grupper kan være en stor ressurs for å finne andre mennesker som går gjennom en lignende prosess. Profesjonelle støttegrupper kan gjøre det lettere å takle og komme seg gjennom noen av utfordringene knyttet til infertilitet.

Hint

  • Mange par søker rådgivning når du arbeider med infertilitet. Ikke vær redd for å finne en terapeut eller rådgiver for ekstra støtte!
  • Rådføre seg med flere ufruktbarhet spesialister for å finne den beste kampen