Digidexo.com

Hva er suksessraten for IVF?

Hva er suksessraten for IVF?


Det er minst fem måter å håndtere ufruktbarhet for par som ønsker å få barn. Disse inkluderer medisiner, kirurgi, intrauterin inseminasjon, assistert befruktning metoder og bruk av en tredjepart for donert egg eller sperm eller en surrogat til å bære fosteret til termin. Det er tre metoder for assistert befruktning: in vitro fertilisering (IVF), Gametinnføring i egglederen (GIFT) og Zygote egglederen (ZIFT). IVF er den mest populære av disse tre.

Funksjon

IVF (in vitro-fertilisering) er en metode for å implantere befruktede egg i en kvinne som ikke har vært i stand til å bli gravid på en naturlig måte. Det gir et alternativ til adopsjon eller andre assistert befruktning metoder. Ifølge den nyeste statistikken, avhengig av en kvinnes alder, suksessraten, målt i levendefødte varierer fra 38,8% (alder: mindre enn 35). 10,9% (alder: 41-42). [Kilde: Society for assistert befruktning IVF Suksess Rate Reports (se Ytterligere ressurser)].

Funksjoner

IVF innebærer fire trinn:
1) Modning eggene. Kvinnen overvåkes starter ca en uke etter en eggløsning. Følgende skanninger avgjøre når størrelse og antall follikler indikerer modne egg, på hvilket tidspunkt de blir hentet.
2) Hente eggene. Dette gjøres vanligvis ved vaginal ultralyd guidet henting. I vanskelige tilfeller laparoskopi kan benyttes.
3) befruktning av egg og embryo vekst. Eggene ruges før inseminasjon kan finne sted. Etter at de overvåkes inntil celledeling begynner.
4) Overføring av embryoene inn i livmoren. Dette gjøres ved hjelp av et kateter gjenget inn i livmoren.

Betraktninger

Finn reproduktive sentre for å undersøke ved å sjekke med en pålitelig henvisning tjeneste. Støttegrupper som The National Infertilitet Association (Løse Inc), kan gi objektiv informasjon. (URL gitt i tilleggsressurser.) Undersøke hver potensiell leverandør når det gjelder suksessrate, hvor mange behandlinger er gjort i et år, hvor lenge programmet har eksistert, og om de er medlem av Society for Assisted Reproductive Technology ( SART). Ytterligere spørsmål å stille er om forbundet laboratorium er akkreditert av College of American Patologer, enten psykologisk rådgivning er tilgjengelig, og kostnaden.

Misforståelse

Implantere flere embryoer øker sjansen for å lykkes. Det gjør ikke det. Suksess er mer avhengig av dyktighet av utøveren og evne til sentrum. En kvinne med sykdom i egglederne eller endometriose kan ikke gjennomgå IVF. Ifølge Dr. Arthur Wisot, MD og Dr. David Meldrum, MD, skriver i "Forestillinger og misoppfatninger, A Guide gjennom labyrinten av in vitro-fertilisering" (Hartley & Marks, 2004), betyr behandling for disse forholdene ikke utelukke IVF .

Potensiell

Testing egg for genetiske egenskaper som forbedrer sannsynligheten for resulterer i normale svangerskap er under studien som finnes måter å unngå overføring av alvorlige genetiske sykdommer i morselskapet (e). Ifølge en rapport i "New York Times" (17 november 2008) basert på en samtale med direktør for Reproductive endokrinologi ved SUNY Stony Brook, er forskning på vei i retning av å finne måter å forbedre befruktnings med ekstra naturlige stoffer fra egglederne samt måter å bedre forberede sperm for befruktning.