Digidexo.com

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet


Ta opp temaet på en rå mat diett og de fleste vil se på deg som om du har to hoder. Fortell dem at barna følger også en rå mat diett, og du vil sannsynligvis møte en kryssild av beskyldninger om underernæring. Men i verden med et raskt økende antall barn lever med fedme og sykdom, å avstå fra junk og bearbeidet mat og med hovedfokus på rå, uendret matvarer virker som veien å gå. Med litt planlegging og omtanke for de spesielle ernæringsmessige behovene til en voksende kropp, kan du sikkert mate barnet ditt en sunn, balansert rå mat diett.

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet

Hvordan å mate små barn på Raw Food Diet

•  Velg ditt forholdet ukokt versus minimalt bearbeidet mat. Mange rå foodists definerer spise en rå diett som forbruker minst 75 prosent av sine matvarer ukokt, med de resterende 25 prosent minimal behandlet og aldri varmes opp over 104 grader Fahrenheit, temperaturen der det antas at den ernæringsmessige verdien av maten begynner å avta . Vær realistisk om rå mat inntak mål for dine barn.

Tilpass din egen rå mat diett. Vanligvis kan barna spise hva du spiser. Hvis du spiser et måltid med grønne blader og barnet ditt er veldig ung og har problemer med teksturen av greener, rett og slett puré greenene og lage en suppe eller saus for barnet ditt. Så lenge maten er utviklingsmessig passende, gå videre og gjøre de samme måltider og snacks for dere begge. Vær oppmerksom på ting som nøtter som er choking farer for svært små barn; tilpasse seg og gi dem mutter Butters i stedet.

Sørg for at barnet ditt får nok essensielle fettsyrer, mineraler og vitaminer. Rå mat dietter har liten eller ingen meieri, som er der de fleste barn får sin kalsium og vitamin D fra. Hvis du bor i et klima hvor barnet ikke er regelmessig utsatt for sollys, eller hvis barnet har mørk hud, vitamin D mangler fra kostholdet er spesielt bekymringsfull. Barn som ikke spiser kjøtt er utsatt for anemi og vitamin B mangler. Avhengig av hvilken del av ditt barns kosthold består av rå mat, vil kosttilskudd sannsynligvis være nødvendig å forebygge sykdommer og humør og oppmerksomhet lidelser.

Hold utdannet. Det tar litt innsats for å sørge for at barnet får nok næring fra maten. Rå og delvis rå dietter er en gjenstand for mye debatt og forskning. Hold deg informert og få råd fra en medisinsk faglig som er kunnskapsrik av rå mat dietter og ernæring kravene voksende barn. Har barnet ditt regelmessig undersøkt for eventuelle ernæringsmessige mangler.