Digidexo.com

Liste over botemidler for hemorhoids

Liste over botemidler for hemorhoids


Hemorroider, også referert til som hauger, er en smertefull hevelse av årer i de lavere områder av rektum eller anus. De skyldes økt press i anal årer, som får dem til å bule og utvide. Det gjør sitte ned en smertefull opplevelse. Hemorroider er manifest internt i endetarmen, eller eksternt ved åpningen av anus. Mens ulike kilder - inkludert livsstilsfaktorer, graviditet og helsemessige plager - utgjør mulige hemorrhoid årsaker, flere kurer er tilgjengelige for å behandle hemorroider.

OTC medisiner

Flere over-the-counter (OTC) medisiner gi lindring fra hemorroider. Ifølge Hemroids Hjelp nettside, OTC medisiner som astringents, protectants, vasoconstrictors, lokalanestetika, Keratolytics og anti-pruritics behandle hemorroider. Astringents som Calamine, trollhassel og sinkoksid redusere betennelser, svie og kløe. Protectants blant aluminiumhydroksyd, glyserin, kakaosmør, mineralolje, kaolin og petrolatum beskytte rektal huden mot tap av fuktighet; vasoconstrictors redusere betennelse ved å hemme blodårene, men anbefales ikke for personer med hjerte og blodtrykk problemer. Bedøvelse som benzocaine, benzylalkohol, dibucaine og lidokain er brukt på kun eksterne hemorroider. Keratolytics som alcloxa og resorcinol, og anti-pruritics som mentol, einer tjære og kamfer også lindre smerte, svie og kløe.

Livsstil

Opprettholde sunne livsstilsvaner kan gå en lang vei mot å kontrollere hemorroider. Rengjør alltid anal området forsiktig etter avføring med en mild såpe. Pass på at dette området holdes tørt, støv det med talkum eller bruke en myk pad vev å absorbere fuktighet.

Sitz Baths

The Jackson Siegelbaum hjemmeside anbefaler en sitz bad - sitter i et varmt bad for rundt 10 til 20 minutter daglig fremmer helbredelse ved å levere varme til området, og gir lindring av smerte og ubehag smidd av hemorroider. Hensyn må tas for å bade i rent vann som er blottet for tilsetningsstoffer som badesalt og løsninger.

Diet

Kost kontroll spiller en viktig rolle i behandling og forebygging av hemorroider. Et fiberrikt kosthold bestående av hele korn, grønnsaker, frukt og rikelig med væske, forbedrer avføring ved å beholde vannet i avføringen. Dette reduserer sannsynligheten for å oppleve harde avføring, som kan føre til hemorroider.

Kirurgi

Hemorroider som ikke svarer til egenomsorg metoder må behandles kirurgisk. Det finnes en rekke kirurgiske prosedyrer for å behandle indre hemorroider, inkludert gummibåndet ligering, injeksjon sklerose, infrarød fotokoagulasjon, laser koagulering og hemorrhoidectomy. Kirurgiske inngrep for eksterne hemorroider inkluderer infrarød fotokoagulasjon, laser koagulasjon og hemorrhoidectomy.