Digidexo.com

Slik Cure Lazy tarm syndrom

Lat tarm-syndrom er en tilstand som forårsaker ubehagelig forstoppelse. Uansett hva årsaken, kan det gjøre regelmessig avføring vanskelig, forårsaker oppblåsthet og gass. Det finnes en rekke måter å behandle sykdommen uten sterke sentralstimulerende midler som forlater du kjører på toalettet. Prøve forskjellige metoder for å finne ut hva som fungerer best for deg å lindre lat tarm syndrom. Det finnes mange metoder å velge mellom, og alle er kjent for å lindre mild forstoppelse.

Slik Cure Lazy tarm syndrom

•  Ta naturlig kosttilskudd for å få systemet beveger seg riktig. Prøv Cascara Sagrada, som kommer fra barken på en Amazon treet og er en effektiv mild behandling for symptomene på lat tarm syndrom. Senna har blitt tatt i århundrer som et mildt avføringsmiddel, og er kjent for å fungere veldig bra. Curacao, cape aloe blad, og berberis root bark er også bra for å lindre forstoppelse. Du kan få Senna i form av en te for en enda mildere behandling. Når symptomene avtar du ikke trenger å fortsette å ta kosttilskudd. Rådfør deg med legen din før du tar noen naturlige kosttilskudd.

Få en colonic. Å gå til en trent utøver og få en colonic kan være en fin måte å rense ut innvollene samt hjelpe kroppen tilbake til normal avføring, lindre symptomene på lat tarm syndrom.

Endre ditt kosthold. Unngå animalske produkter som kjøtt og ost som tetter opp systemet og gjøre det vanskelig for systemet å flytte effektivt. Laste opp på fiber-fylt frukt og grønnsaker som bær, epler, brokkoli og spinat. Prøv og spise minst 30 gram fiber om dagen.

komme i bevegelse. Arbeider ut, spesielt mer livskraftige aktiviteter som løping, virkelig hjelpe med lat tarm-syndrom og kan gjøre det mulig for deg å ha avføring en gang om dagen som er avgjørende for god helse.

Se på farmasøytiske medisiner som du tar, spesielt de med overflødig aluminium og kalsium, som de kan også bremse ned systemet.

Hint

  • Hvis symptomene vedvarer og du fortsatt har problemer med lat tarm syndrom, gå til legen din så det kan også være et resultat av skjoldbrusk problemer eller mer alvorlige tarmproblemer.