Digidexo.com

Fast Vekttap med frukt

Med mye av den voksne befolkningen i USA nå klassifisert som overvektige eller fete, synes det åpenbart at det kan være noen grunnleggende ting som er galt med standard amerikansk diett. Amerikanerne bruker millioner hvert år på diett planer, piller, kosttilskudd og slankebøker, men den beste måten å endre kostholdet til det bedre er også det enkleste: spise ferske, lokale, ubehandlet mat, og innlemme mer frukt i det daglige plan. Frukt kan brukes for bedre helse og vekt-tap ganske effektivt, fra å erstatte mer skadelige matvarer for å gi flere næringsstoffer med noen karbohydrater og lite fett.

Frukt Fasting

Frukt faste er en måte å gå ned i vekt med frukt. Du bare velger å spise noe annet enn frisk, rå frukt. Det er et par måter å gå om en frukt fort. Den ene er mono-diett måte, der du bestemmer deg for å bare spise én type frukt for et visst antall dager. Appelsiner, epler og bananer er populære valg for ett-food faster, spesielt bananer, fordi de har mer bulk og folk har en tendens til å føle seg mer full og fornøyd etter å ha spist dem. Mono-dietter kan være lett å kjøpe og plan for, men kan bli kjedelig etter en stund.

En annen måte å gå på en frukt rask er å spise noe frisk frukt. Dette er en hyggelig måte å raskt, så du kan ha et stort utvalg av frukt. Men du må også se dine porsjoner for å sikre at du er faktisk fasting. Du kan konsumere for mye mat og overspise på en frukt fort.

Juice Fasting

En relativt rask måte å gå ned i vekt med frukt er ved å gå på en juice raskt. Juice fasting er prosessen med å spise noe annet enn fersk juice eller juice smoothies for et visst antall dager. Noen kan miste så mye som 3 eller 4 kg. en dag mens juice faste, selv om det gjennomsnittlige beløpet er £ 1 per dag. Juice faste kan ikke bare hjelpe i å miste vekt, men det kan hjelpe kroppen din til å avgifte seg selv og kan forbedre fordøyelsen. Det kan også hjelpe deg å overvinne fysiske eller psykiske avhengighet til overspising.

Advarsel

Husk å rådføre seg med legen din før du starter noen vekttap plan. Fasting fra visse typer mat kan forårsake helseproblemer hos noen mennesker, så vær sikker på hvordan den nye måten å spise vil påvirke din generelle helse før du begynner. Dietter som er for lav i kalorier kan føre til tretthet, blåmerker, depresjon, hårtap og mangel på energi. Faste er ikke ment å være permanent, og på grunn av høyt inntak av sukker, mens på frukt faster, ikke bør foretas i mer enn noen få dager.