Digidexo.com

Hva er årsaken til Heshet hos barn?

Hva er årsaken til Heshet hos barn?


Heshet, hevelse på stemmebåndet som fører til forvirret tale, er vanlig hos barn. Flere ting kan være årsaken til heshet, fra forkjølelse til et barns astma medisiner. Evaluer ditt barns situasjon nøye før de søker behandling.

Forkjølelse og influensa

Barn blir ofte utsatt for situasjoner der det er lett å fange en kald, som går på skole og spille med grupper av venner. Følgelig, forkjølelse og influensa sammen utgjør den vanligste årsaken til barnets heshet. Fordi hevelse i halsen er et vanlig symptom på forkjølelse og flus, vil stemmebåndene forstørre, forårsaker unormale vibrasjoner. Forkjølelse og influensa er vanligvis ikke alvorlig, så du trenger ikke å bekymre deg med behandling av heshet på grunn av en slik grunn; den heshet bør etter hvert avta.

Vocal Cord Knuter

Noen ganger ekstra vev vokser på et barns stemmebåndene. Dette vevet begrenser vibrasjonene fra stemmebåndene, som fører til heshet. Barn kan utvikle stemmebånd knuter fra overforbruk av stemmebåndene, inkludert handlinger som omfattende roping, skriking eller hoste. Resten er en adekvat behandling for stemmebånd knuter; oppmuntre barnet til å være stille som et middel for utvinning.

Nakkeskade

Ulike skader nakke kan skade stemmebåndene, forårsaker heshet. Hvis en nakkeskade stimulerer heshet, kan det være en indikasjon på en alvorlig skade. Et barn som har heshet oppstår fra denne grunn bør se en lege så snart som mulig. Behandlingen for heshet på grunn av en nakkeskade, avhenger av typen og alvorligheten av skaden.

Allergier

Noen allergier forårsake stemmebåndene til å bli betent. Hvis ingen annen grunn for heshet er klart, kan det være en indikasjon på at barnet har allergi. Barnet bør se en lege for å diskutere allergier. Dersom barnets heshet skyldes en allergisk reaksjon, kan medisiner hjelpe lindre heshet.

Inhalatorer

Barn med astma kan være utsatt for heshet. Dette er på grunn av inhalerte steroider fra inhalatoren som produserer en plagsom bivirkning av å øke størrelsen på et barns stemmebåndene. Til tross for alvorlighetsgraden av astma å være en mer betydelig problem enn barn heshet, skal barnet ikke slutte å bruke hennes inhalator bare på grunn av heshet. Dersom barnet eller foreldrene er overmåte opptatt av heshet, kan tale terapi være den riktige løsningen.