Digidexo.com

Vekttap for Kids

Vekttap for Kids


Barndommen fedme har vært en økende epidemi i flere tiår. Fedme i løpet av de formative årene kan bidra til en rekke negative effekter senere i livet, fra lav selvfølelse og dårlig kroppsfunksjoner til rusmisbruk og spiseforstyrrelser. Utvikling spise sunt og levevaner mens barna er yyoung kan bidra til å styre dem bort fra disse farlige utfall.

Attitude

Det er viktig å være positive til alle tider. Vekttap er ikke en lett oppgave, men det er mulig for alle som holder seg til en plan. For barn som vokser, er det mulig å bare opprettholde en vekt og la kroppen sin til å fange opp. Fokuset bør være mindre på tallene på skalaen, og mer om å utvikle vaner. Barn bør ikke bli satt på dietter, men heller gitt sunnere alternativer. Prøver ikke å være nedlatende og for streng, fordi dette ofte fører til harme. Være forståelse og støttende og innse at et barns forsøk på å bli frisk er oftest en som involverer hele familien å endre sine vaner. Matlaging vaner er en åpenbar endring, men det er mer subtil som også. For eksempel bør maten ikke være en belønning for god oppførsel eller gode karakterer. Utvikle andre belønningssystemer som kvoter, små gaver eller aktiviteter de liker i bytte for deres gode oppførsel.

Mat

Å miste vekt for barn krever ikke store endringer eller deprivasjon, men heller små som vil legge opp. I stedet for å ta knekken kylling i olje, prøv bakervarer det med en sprø frakk i ovnen. Bytt til vann, diett brus eller no-sukker blandede drinker i stedet for fulle sukker alternativer. Bruk lav-fett eller kalkun pølser og bacon. Integrer sunn snacks som lys popcorn, frukt, Graham sprakk, bakt chips og pretzels som alternativer til høy fett snacks som vanlig chips og godteri. Du ønsker ikke å helt frata barn av matvarer som de liker, fordi det kan føre til å snike mat, mens på skolen eller ut med venner. Oppmuntre nye matvarer samtidig som for en og annen godbit av noe annet de liker. Barn kan bli overrasket over å finne at de liker noen av alternativene like mye som de gamle matvarer.

Trening

Det er meget vanskelig å oppnå og opprettholde en sunn vekt uten noen form for øvelse. Mange barn som er resistente mot trening kan bare trenger noen retning for å finne aktiviteter som de liker. Barn har en tendens til å tenke på trening som aktiviteter som løping, løfte vekter eller lagidrett, når det er så mange flere alternativer for dem som foretrekker single-player aktiviteter. Skøyter, karate, sykling eller til og med naturen turgåing er alle aktiviteter som forbrenner kalorier og bygge kroppen styrke. Tenk kreativt om måter å integrere trening i din hverdag. Hvis barnet ditt er akademisk, ta dem med på en tur til biblioteket. Hvis de liker "slåss" videospill, få dem karate leksjoner. For de som elsker musikk, oppmuntre dem til å delta i et korps. Ta din lille kunstneren på en tursti i parken for å tegne trær og dyr. Det er nok av måter å ta ditt barns interesser og integrere dem i en sunn livsstil uten å endre hvem de er.