Digidexo.com

Ofloxacin Advarsler

Ofloxacin Advarsler


Ofloksacin er en resept stoffet som behandler bakterielle infeksjoner, som kan inkludere bronkitt, lungebetennelse, blæren, urinrøret, prostata og infeksjoner i huden. Ofloxacin brukes også til å behandle andre typer mindre vanlige infeksjoner liker å behandle eller forebygge anthrax eller pest. I tillegg er det også foreskrevet å hjelpe infeksjoner av knokler, ledd og i mage og tarm. Denne tabletten er tatt muntlig alt fra noen dager til noen uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Som med alle medisiner, er det advarsler om å være klar over. Sørg derfor for å søke hjelp hos en medisinsk faglig for eventuelle bekymringer.

Sene problemer

Tar Ofloxacin kan øke sjansene for å utvikle senebetennelse, som er når vevet som forbinder muskelen til bein stigninger, og det kan øke sjansen for å rive en sene. Vanligvis kan det påvirke senene i skulderen, hånden, rygg og ankel. Denne risikoen er høyest for de over 60 år. Slutt å ta Ofloxacin og kontakt legen din hvis du har symptomer på senebetennelse: smerte, hevelse, ømhet, stivhet, eller problemer i å røre en muskel. I tillegg gjør det samme for symptomer på en revet sene: høre eller føle et blunk i en sene område, eller manglende evne til å flytte eller legge vekt på det berørte området.

Effekter på barn

Ofloxacin bør ikke gis til noen under 18 år Det kan føre til bein, ledd og vev problemer. Det kan føre til ytterligere problemer. Derfor søke veiledning av en medisinsk faglig om bekymringer for barnet ditt. Det er ennå ikke kjent om Ofloxacin kan skade det ufødte barnet; derimot, kan det passere fra mor til en nyfødt gjennom morsmelk og kan skade barnet. Sørg for at legen er klar over at du er gravid eller ammer for å unngå eventuelle problemer.

Bivirkninger

I likhet med mange precription medikamenter, har Ofloxacin bivirkninger. Men, bør du ha noe av det følgende, kan du kontakte en lege og slutte å ta narkotika: utslett, elveblest, tap av bevissthet, feber, blemmer eller flassende hud, gulfarging av øyne eller hud, mørk urin, muskel eller leddsmerter, blek huden, kortpustethet, besvimelse, kramper, forvirring, hallusinasjoner, mareritt, depresjon, angst, rastløshet, ikke stole på andre, synsproblemer og smerter eller svakhet i hender, armer, ben eller føtter.