Digidexo.com

Fast Vekttap Body Cleanse

Fast Vekttap Body Cleanse


Millioner av mennesker sliter med vekttap og ty til usunne og drastiske tiltak for å slippe pounds så fort som mulig, men sjelden er det trygt. Det finnes flere produkter som hevder å rense kroppen og føre til rask vekttap og mens noen er trygt og naturlig, andre kan ha dødelige konsekvenser og kan være et tegn på en alvorlig sykdom.

Rensing Colonics

En av de mest vanlige typer av kroppen rensing er anvendelsen av klyster eller colonics. Dette krever et rør som skal settes inn i anus og varmt vann stormet inn i tarmen og tykktarmsområdet. Vannet samler avføring og andre giftstoffer som blir fast og deretter fordriver dem i avføring.

Mens enemas og colonics har vært brukt i århundrer som en måte å rense kroppen for giftstoffer, var det ikke å bli brukt for vekttap. Legemet består hovedsakelig av vann, og colonics føre kroppen til å utvise store mengder vann for å skape et hurtig vekttap. Den vekt som er tapt er ikke fra fett, men fra vannet. Det er en veldig kortsiktig løsning, som kroppen må gjenvinne vann den mistet eller annet ansikt dehydrering. Også, kan hyppige enemas og colonics forårsake rive, perforasjon eller infeksjon i tarmen, tarmen og anal områder hvis det ikke gjøres riktig.

Diuretika og vann piller

For noen er det behov for å gå ned i vekt raskt oppnås gjennom bruk av avføringsmidler og andre diuretika eller vanndrivende. Diuretika er ment å bli brukt for forstoppelse, mens vann piller avlaste kroppen av overskytende vann til oppblåsthet eller opphovning. Når disse er brukt på noen uten disse vilkår fordriver kroppen store mengder vann gjennom diaré og urinering.

I likhet med Klyster og colonics, mister kroppen noen få pounds raskt på grunn av vanntap, men den er byttet ut raskt eller annet du møte dehydrering. Sannsynligheten for dehydrering er større ved hjelp av disse metodene, fordi det ikke er en enkelt hendelse som en colonic, men i stedet en biologisk reaksjon som kunne vare timer. Den langsiktige bruk av diuretika for vekttap er også et vanlig symptom på noen med en spiseforstyrrelse som bør sees av en lege eller psykiater.

Commerial og naturlig renset

I de siste årene har kommersielle rengjøringsmidler og naturlig rensing dietter er utviklet for det spesifikke formål vekttap. Kommersielle rengjøringsmidler er lik diuretika i at de gjør kroppen har avføring eller hyppig vannlating. Disse produktene har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration for denne oppgaven, og står overfor de samme problemene som diuretika.

Nylig har en ny kjepphest diett kjent som lemonade diett eller Master Cleanse kosthold spiret som en måte å naturlig kontrollere sult og gå ned i vekt raskt. Deltakeren skaper en blanding av cayenne pepper, sitroner, lønnesirup og vann å drikke i løpet av dagen. Dette forårsaker visstnok en reduksjon i sult. På kvelden, legger dieter havsalt til blandingen for å virke som en naturlig vanndrivende og føre til at kroppen ha avføring. Selv om denne metoden ikke redusere fett fordi du ikke spiser mye i løpet av dagen, fører det også til at kroppen mister store mengder vann. Dehydrering er ikke så mye en faktor fordi du påfyll av vann hele dagen. Dette er kanskje den sikreste måten å tape vekt ved rensing, men det bør ikke gjøres i lange perioder av gangen.