Digidexo.com

Acid Redusere Drugs & kalsium absorpsjon

Mennesker trenger kalsium for å bygge sterke bein og tenner, samt for blodpropp, celle balanse, hjerte regulering og overføring av nerveimpulser. I løpet av sine formative år kroppen produserer tilstrekkelige mengder; Men rundt 30 år den stopper kalsium produksjon. Kroppen begynner å bryte ned når lite kalsium mengder er tilgjengelig. Dette kan føre til alvorlige helseproblemer som osteoporose. Vitenskapelige studier indikerer ytterligere reduksjon kalsium oppstår når antacida er innført.

Kalsium

Når kroppen hindrer kalsium produksjon vil kosttilskudd være nødvendig. Dette kan oppnås ved endringer i kostholdet, innkjøp kalsium-beriket produkter eller gjennom vitamintilskudd.

For kalsium for å være effektiv, må den bli absorbert inn i systemet. Personer under 40 år kan lykkes absorbere nesten enhver type kalsium supplement. Dessverre, folk over 50 bare absorbere rundt 20 prosent av alle kalsiumtilskudd innført. At absorpsjonshastigheten kan reduseres ytterligere hvis de tar visse typer antacida.

Kalsiumkarbonat Antacida

Antacida som Os-Cal, rolaids og tums er kalsiumkarbonater. De reduserer magesyre utgang for en kort periode, rundt 30 til 60 minutter. De jobber umiddelbart etter inntak. De har en stor side fordel fordi de tilfører kalsium tilbake i kroppen. De kan brukes i lang tid hvis dosering mengder følges og brukshyppighet er holdt under kontroll. Den maksimale daglige dose bør ikke være høyere enn 2000 mg.

H2-reseptorantagonister

Merker som Pepcid, Tagament og Zantac er H2-reseptorantagonister. De brukes til å behandle milde tilfeller av halsbrann ved å blokkere signaler til parietalceller i mageslimhinnen. Som bremser syre produksjon. H2-reseptorer synes ikke å ha en alvorlig effekt på absorpsjonen av kalsium. Selv om de ikke fungerer så raskt som kalsiumkarbonat, de er raskere enn protonpumpehemmere. Relief kan begynne innen 30 minutter og vare i opptil 12 timer. De kan kjøpes over disk eller være foreskrevet av lege. Over-the-counter antacida bør begrenses til to tabletter per dag, og kan ikke tas for mer enn 14 dager. Foreskrevet versjoner er sterkere og bør tas i henhold til legens ordre.

Protonpumpehemmere

Antacida som Nexium, Previcid og prilosec er protonpumpehemmere. De stenges nesten alle av magens syreproduksjon for så lenge som 24 timer. Uheldigvis PPIer blokkere kalsium-absorpsjon i kroppen, noe som kan føre til et forskjellig sett av helseproblemer. De mest vanlige er benfrakturer, gastrointestinale plager, utilstrekkelig magesyre produksjon og tannråte.