Digidexo.com

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?

Vil Amming hjelpe meg ned i vekt?


Det er mange gode grunner til å velge amming, men et vekttap garanti er ikke en av dem. The American Society for pediatri, og American Medical Society både anbefaler fullamming i seks måneder for optimal barnets helse, vekst og utvikling.

Betraktninger

Amming tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler for både mor og baby, men ikke nødvendigvis hjelpe med postpartum vekttap. Selv om en fersk studie publisert i september 2010 utgaven av American Journal of Medicine, tyder på at amming kan hjelpe en kvinne holde vekten av senere i livet, samt redusere sin risiko for å utvikle diabetes.

Individuelle erfaringer

Eksklusiv amming kan brenne en ekstra 200-600 kalorier per dag, men vekten ikke akkurat smelte av i de fleste kvinner. Dette kan være fordi hormonet prolaktin stimulerer appetitten, samt stimulerer melkeproduksjonen, så en breastfeeding kvinne kan forbruke mer kalorier enn hennes ikke-amming motstykke. Noen kvinner opplever ikke en retur til sin pre-graviditet vekt til de stopper sykepleie.

Trening og ernæring

De fleste kvinner mister postpartum vekt gradvis, og moderat trening kan hjelpe til med vekttap. Spis en sunn, fettfattig diett, med mye fiber og drikke mye vann. Øvelse ikke forstyrrer din evne til å amme.

Konklusjoner

En litteraturgjennomgang viser forskningen er blandet på dette emnet, slik at amming er effekter på vekt og kroppsfett uklart. Personlige erfaringer varierer mye, og noen kvinner faktisk opp i vekt mens du ammer. Vekttap mål bør ikke være en viktig faktor når de vurderer personlig avgjørelse å amme.