Digidexo.com

Hvordan leve med hjerte arytmi

Hjerte arytmi er ikke uvanlig. Faktisk, mange mennesker lever en god del av deres liv med sporadiske anfall av uregelmessig hjerterytme. Selv de med ellers friske hjerter kan oppleve mer enn en enkelt periode på hjerte arytmi i sin levetid. Den virkelige kunsten er å bestemme når disse episodene er normalt og når de ikke er. Utdanning er nøkkelen til å lære å leve med hjerte arytmi.

Hvordan leve med hjerte arytmi

•  Lær symptomene på arytmi. Disse kan omfatte noen eller en kombinasjon av følgende, svimmelhet, besvimelse eller fullstendig tap av bevissthet, og problemer med å puste eller fange en pust. Det kan også føre til ubehag i brystet, en følelse av at hjertet er flagrende, slo for fort, eller uregelmessig. Disse symptomene kan være ledsaget av en følelse av å være svært sliten eller svak.

Angi type arytmi opplevd. Arytmi kan vise seg på flere forskjell måter. Noen er ikke å være fryktet, mens andre kan være indikasjon på noe mer alvorlig. Den beste måten å gjøre visse type led er å gjøre en avtale med en hjertespesialist.

•  Bestem årsaken til arytmi. Tilstanden kan være et resultat av koronar sykdom eller resultat fra hjertekirurgi. Det kan indikere endringer i hjertemuskelen, eller det kan være et resultat av et hjerteinfarkt. Men det kan også være forårsaket av en elektrolyttubalanse, eller det kan være bivirkning av visse medisiner. Visse typer arytmi kan skyldes for mye koffein, nikotin, og rekreasjonsbruk av narkotika.

Send til tester. For at en lege for å finne årsaken til arytmi, kan han eller hun utfører en eller flere tester, inkludert et elektrokardiogram, en ekkokardiogram, og / eller en stresstest (enten standard tredemølle eller kjemisk indusert). Legen kan også kreve den lidende til å bære et hjerte monitor for en periode for å spore hvordan arytmi reagerer på visse rutinemessige aktiviteter.

Ta noen medisiner foreskrevet. Noen hjerte arrhythmia egentlig ikke kan behandles. Andre typer, kan imidlertid behandles med medikamenter. Sørg for å ta noen medisiner foreskrevet, nøyaktig som foreskrevet; verken mer eller mindre. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart den er husket, med mindre det er for nært til neste dose. Ikke dobbel dose med mindre det er godkjent av legen.

Gjør eventuelle nødvendige endringer i livsstil. Røykere vil like få beskjed om å stoppe. Drinkers vil bli bedt om å kutte ned eller slutte å drikke i det hele tatt. De som bruker narkotiske stoffer vil bli adivsed mot å fortsette som praksis. Disse enkle handlinger alene kan i stor grad redusere eller stoppe problemet. De som bruker mye koffein skal automatisk velge ikke-koffeinholdige varianter. Det vil også bidra til å redusere daglige stress så mye som mulig. Alle treningsprogrammer skal være godkjent av en lege før de er i gang. Det er også en god idé å styre klar av noe mat, drikke eller medisiner som inneholder et sentralstimulerende.

Tenk en pacemaker. Disse instrumentene, som er ment å regulere hjertet, brukes bare når hjertet tilstanden krever dem. Men det er alltid greit å sjekke med en lege for å se om enheten kan fungere for den spesifikke "type" av arytmi diagnostisert. Hvis det kan fungere, som gir den lidende en annen potensiell alternativ for reflief.

Følg legens ordre. Når du finner et hjerte lege du stoler på, gjøre som hun sier. Redusere aktiviteter som anbefalt, ta medisiner som foreskrevet, og unngå situasjoner som fortalt. En lege kan ikke hjelpe med situasjonen med mindre pasienten faktisk lytter og er i samsvar.

Hint

  • Arytmi kan oppstå med normal hjerterytme samt de som er for rask (mer enn 100 slag per minutt) eller for sakte (mindre enn 55 slag per minutt).
  • Ekstra hjerteslag arytmi kalles prematur atriekontraksjonen. Det er vanlig og ingen grunn til umiddelbar panikk.
  • Prematur ventrikkel kontraksjon arytmi representerer seg selv som hoppet hjerteslag.
  • Hjerte flagre er vanlig blant de som har hjertesykdom eller som har hatt noen form for hjertekirurgi.
  • Arytmien som folk flest er familar er ventrikkelflimmer. Det er den ujevne hjerteslag som indikerer en farlig situasjon kan eksistere.
  • Det finnes andre typer av hjertearytmier, så vel som et hjerte legen kan beskrive i detalj.
  • Kontakt lege med en gang hvis hjerte arytmi øker eller endringer.
  • Rapporter til en ER er hjerteinfarkt er mistenkt.