Digidexo.com

Hvordan å brenne fett Slanking

Å ha en stor, tynn kropp, er å trene bare en av faktorene for å få form. Riktig ernæring og slanking er de andre faktorer involvert for sculpting en god kropp. Spise riktig kan være en vanskelig oppgave, spesielt siden det er nok av dekadente matvarer som kan ødelegge en riktig ernæring. Hvis du har problemer med slanking og kan ikke slutte å spise, kan du forbruker riktig mat som smaker godt og brenne fett for å få den kroppen du alltid har ønsket.

Hvordan å brenne fett Slanking

•  Spis rikelig med bananer. Denne frukten inneholder en høy mengde av kalium, et naturlig fettforbrennende stoff som regulerer kroppens vannbalanse og forbedrer stoffskiftet. Spis minst tre bananer om dagen.

Konsumere ingefær. Dette grønnsak er sammensatt av det aktive stoffet 6-gingerol, som brenner fett ved å øke stoffskiftet og kroppsvarme. Legg ingefær til retter. Du kan også drikke ingefær te, som har samme effekt.

Spis rikelig med soyabønner. Soyabønner inneholder fettstoff lecithin, som hemmer kroppen fra samler fett på cellenivå. Spise retter med tofu tre ganger i uken.

Konsumere cayenne pepper. Denne svært hot chili pepper inneholder virkestoffet capsaicin, som brenner fett ved å øke kroppsvarmen og metabolisme. Legg en klype cayenne pepper på de fleste hovedretter hver dag.

Spis kanel. Kanel inneholder sammensatte hydroxychalcone, noe som senker blodsukkeret, hindrer glukose fra å bli omdannet til fett. Legg kanelstenger til et glass varm eple cider eller melk. Konsumere kanel hver dag.