Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Noncompaction Cardiomyopathy

Noncompaction kardiomyopati kalles ofte spongiform kardiomyopati. Dette er en sjelden medfødt sykdom. I denne typen kardiomyopati, er utviklingen av hjerteinfarkt redusert som en baby utvikler, vanligvis skje rundt den åttende uke etter befruktning. Tilstanden er funnet i både barn, inkludert de i livmoren, så vel som i voksne.

Hvordan gjenkjenne Noncompaction Cardiomyopathy

•  Legg merke til mangelen på endringen i myokardial utvikling, som er et område av hjertet. Hos de fleste barn, rundt uke 8 hjerteinfarkt fibrene endres fra å være en svamp som konsistens til å bli mer kompakt. Før dette er det akseptabelt for svamp-lignende utseende som det hjelper i utviklingen av hjertet, men etter dette punktet, kan det bli en alvorlig tilstand.

Se etter symptomer på noncompaction kardiomyopati. Det vanligste symptomet på denne situasjonen er en dårlig pumping hjerte. Hjertet vil ikke pumpe nok blod ut av det med hver bevegelse, eller det kan ikke pumpe på riktig måte. I begge tilfeller, kan det ikke virke til nivået for kroppens behov.

Monitor for flere symptomer som er noen ganger til stede hos personer som lider av noncompaction kardiomyopati. Dette inkluderer kortpustethet, hevelse i anklene eller andre deler av kroppen, økt tretthet, og begrenset evne til å utføre fysiske aktiviteter eller å ta på standard øvelse.

Se etter symptomer som skjer gjennom hele livet. Noen mennesker med noncompaction kardiomyopati ikke viser noen symptomer på noe tidspunkt i livet sitt. De fleste vil presentere symptomer på et tidspunkt, selv om det ikke kan skje i flere år. Noen pasienter vil lide av alvorlig hjertesvikt fra utbruddet.

Vet at det er to forhold som synes å skje oftere enn andre i personer som lider noncompaction kardiomyopati. Dette inkluderer takykardi, noe som kan føre til plutselig hjertedød. Den andre er blodpropp i blodet som er funnet i hjertet (fra hjertet ikke klarer å pumpe det ut.)