Digidexo.com

Vanlige symptomer på GERD eller Erosive Esophagitis

Øsofagitt er preget av en betennelse, irritasjon eller hevelse i halsen. Erosiv øsofagitt er en bestemt lidelse som oppstår når magesyre begynner å slite på delikat indre slimhinnen i spiserøret. Dette skjer noen ganger når folk har acid reflux sykdom, eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), så erosiv øsofagitt er en komplikasjon av GERD. GERD er også den vanligste årsaken til øsofagitt.

Frekvens

Om lag en av tre personer med syre reflux sykdom etter hvert utvikle erosiv øsofagitt. Begge forholdene vanligvis er veldig mulig å behandle med medisiner.

Lignende symptomer

Noen erosive øsofagitt symptomene ligner på de av GERD. De omfatter en brennende følelse i brystet og halsen, små mengder av magesyre oppstøt og sur smak.

Erosiv øsofagitt Symptomer

Lidelsen kan også føre til problemer eller vondt å svelge, med dem som er rammet følelse som noe sitter fast i halsen.

Identifikasjon

En lege som ser på spiserøret fôr av en person med denne lidelsen vil se rødhet og hevelse. Hvis problemet har kommet, kan betennelse brudd i slimhinnen, og selv dype sår bli sett.

Alder Betraktninger

Alvorlighetsgrad av symptomer ofte avtar med alderen selv som erosive øsofagitt utvikler seg. Dette kan være en aldersrelatert nedgang i følsomhet for smerte.