Digidexo.com

Blåbær & Avokado som en kur for hepatitt C

Blåbær & Avokado som en kur for hepatitt C


I det siste tiåret, oppmuntrende nyheter dukket opp om blåbær og avocado planter som mulige behandlinger for Hepatitt C. spesifikt, viste kliniske forsøk som avokado bidra til å beskytte leveren fra Hepatitt C, mens blåbær blader hindre at viruset kopiere seg selv i blodet. Mennesker smittet med sykdommen kan faktisk ikke vise negative effekter i flere tiår. Derfor tar kosttilskudd etter å ha blitt satt i fare kunne begrense skaden som Hepatitt C kan pålegge.

Farene ved Hepatitt C

Leger vurdere Hepatitt C å være en spesielt ødeleggende sykdom. Ikke bare kan det forårsake alvorlige arrdannelse til leveren, men det kan også gyte alvorlige sekundære sykdommer slik som leverkreft og diabetes. Deling av skitne nåler --- som med ulovlig narkotikabruk eller feil renses tatovering eller piercing utstyr --- har blitt identifisert som en viktig årsak til viruset. Andre risikofaktorer inkluderer å få en blodoverføring før 1992, og for helsepersonell, blir utsatt for infisert blod.

Blueberry Forskning

Forskere i Japan isolert antioksidant mengde av de frie som en særlig potent våpen mot hepatitt C-viruset. Deres 2009 Funnene, publisert i Journal of Biochemistry, indikerte at mengde av de frie hjelper blokkere replikering av hepatitt C-viruset. Av de mer enn 300 planter forskerne studert, blåbær blad ga den høyeste konsentrasjonen av mengde av de frie. Ekstraktet, hvis vist seg effektive i menneskelige forsøk, kan potensielt erstatte legemidler noen ganger knyttet til alvorlige bivirkninger.

Avocado Forskning

I Avokado studier, også utført i Japan, ble avokado og 21 andre frukter testet på rotter infisert med en lever-skade toksin. Av de 22 frukt, avocado beskyttet rottene fra leverskade på et betydelig høyere rate. Forskerne, som presenterte sine funn under 2000 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies, bemerket at studier på mennesker vil avgjøre frukten sanne effektivitet i bekjempelsen av Hepatitt C. Framtidige studier vil også bestemme nødvendige dosenivåer, samt om å legge avocados til kosten vil være nok til å stoppe leverskade, eller hvis kapsler med en høy dosering av avocado ekstrakt ville være mer effektivt.

Forsiktighetsregler

The Mayo Clinic og andre ledende institusjoner i dag ikke anbefale enten blåbær blad ekstrakt eller avocado som en gyldig Hepatitt C-behandling. Ingen definitive studier på mennesker med viruset ennå ikke er fullført. Andre urter eller plante-baserte behandlinger, får bare melk tistel for tiden en lunken "blandede resultater" fra Mayo Clinic. Samlet sett pasienter som har, eller tror de har, Hepatitt C er oppfordret til å spise en diett rik det frukt og grønnsaker for å opprettholde et sunt immunsystem.

Andre helsefordeler

Mens forskere fortsette å forske på blåbær og avokado som hepatitt C behandling, synes hver dag for å bringe flere gode nyheter om deres generelle positiv innvirkning på helsen. Blåbær selv er kraftige antioksidanter, mens markedsførere av leaf extract tout sin effektivitet i bekjempelsen av bakterier relatert til herpes simplex og E. coli. Avokado er rik på protein, aminosyrer og "godt" fett.