Digidexo.com

Bruk av Liposyne som en Fat Reducer

Liposyne, noen ganger stavet Lipozene, er et supplement for vekttap som inneholder glucomannan, en ingrediens som bidrar til å balansere blodsukkeret i blodet og kan undertrykke appetitten ved å redusere hastigheten som magen tømmer ut konsumert mat kilder. Fiberinnholdet i Liposyne kan tillate brukere å føle seg mindre sulten mellom måltidene, slik at resterende på en lav-fett og / eller lav-kalori diett blir en enklere prosess. Rådfør deg med en lege før du bruker denne eller noen annen vekt-tap supplement.

Hva Liposyne Inneholder

Den viktigste ingrediensen i Liposyne kalles glucomannan - et polysakkarid som inneholder glukose sukker og mannose. Glucomannan er en naturlig, løselig kilde av fiber som kommer fra Konjac roten. Sistnevnte består av roten glucomannan, stivelse, og tørrstoff. Glucomannan er i stand til å absorbere så mye som 200 ganger sin egen vekt i form av vann absorpsjon og er en vanlig ingrediens som finnes i asiatisk mat.

Glucomannan er en lav-glykemisk, lav-karbohydrat ingrediens som er en helt naturlig fiber kilde som, i en dose på to 500 mg kapsler tas sammen med et glass vann en time før man spiser et måltid tre ganger daglig, kan hjelpe en person miste vekt selv uten trening eller kosttilskudd endringer. Denne fiberkilde kan også lavere low density lipoprotein nivåer i kroppen samt for bedre kolesterolnivået.

Forholdsregler

Liposyne regnes som en urte behandling brukes til å hjelpe overvektige personer til å gå ned i vekt. Dette produktet bør ikke brukes hvis du har diabetes uten en full konsultasjon med legen din, fordi det endrer blodsukkernivået ved å senke dem.

Kvinner som er gravide eller kvinner som ammer bør ikke bruke Liposyne, fordi det ikke er nok studier utført på hvordan Liposyne påvirker gravide og ammende kvinner. Liposyne, når det forbrukes, kan forstyrre effektiviteten av diabetes medisiner, og det kan også hindre opptaket av andre medisiner i blodet ditt. I alle tilfeller, bør du oppsøke lege for videre råd før man spiser dette tillegget.

Bruke Liposyne

Det er tre forskjellige metoder for Liposyne forbruk, som er avhengig av hvor mye vekt du ønsker å kaste. Den største dosen for maksimal vekttap innebærer å ta to Liposyne tabletter eller kapsler tre ganger om dagen like før du spiser et måltid. Dosen kan bli redusert for de som bare ønsker å miste en moderat mengde vekt til to kapsler eller tabletter daglig før et måltid. Hvis du er ute etter å felle noen ekstra pounds, kan du bare ta en tablett eller kapsel hver dag før du spiser et måltid. Liposyne bør inntas med et glass friskt vann 1/2 time før du spiser.