Digidexo.com

Advarselen tegn på hjertesykdom hos kvinner

Hjertesykdom er blitt et økende problem for kvinner. Det meste av dette skyldes misforståelse, enten fra ideen om at hjertesykdom er egentlig bare en mannlig problem eller fra en manglende forståelse i faresignalene. Overraskende, symptomene kan være forskjellig hos menn.

Fatigue

Mange kvinner som lider av hjertesykdom vil vanligvis føler en viss tretthet. Dette er vanligvis en nesten utenom det vanlige følelsen av utmattelse eller tretthet. Ikke akkurat som om hun ikke har fått nok søvn (selv om dette er et annet tegn), men det er en reell følelse av tretthet.

Pain

En annen ganske vanlig advarsel tegn på hjertesykdom hos kvinner vil innebære noe smerte eller ubehag. Men dette er verke ikke din "typiske" smerte som er isolert til brystet. Hos kvinner, kan de faktisk føler dette ubehaget i deres rygg, skuldre og selv halsen. Noen kvinner kan oppleve dette verke i deres mageregionen.

Kortpustethet

Når en kvinne lider av hjertesykdom, kan hun også begynne å oppleve en kortpustethet. Denne spesielle tegn er ikke bare isolert til fysisk anstrengelse, og kan komme om under normale oppgaver og aktiviteter. Dette kan også føre til et annet tegn som ville være en sensasjon av svimmelhet eller blir ør. Det kan være en mild til moderat følelse, og det trenger ikke nødvendigvis trenger å være koblet til en pustebesvær.

Digestive Issues

Kvinner med hjertesykdom har ofte klaget over en slags fordøyelses problemet, inkludert fordøyelsesbesvær, kvalme og noen ganger oppkast. Den virkelige nøkkelen til dette skiltet er mer slik frekvens enn den blotte nærvær. Hvis du opplever en av disse fordøyelses problemer lenger enn en måned, bør du kontakte lege da det kan være et tegn på hjertesykdom (eller en annen medisinsk tilstand).

Kognitive endringer

Noen ganger kan en kvinne som lider av hjertesykdom faktisk se en endring i måten de føler mentalt, manifestert som en angst eller nervøsitet som ikke har noen rot årsak.

Endring i søvnmønster

Ofte kan kvinner med hjertesykdom begynne å vise en endring i sine søvnmønster. Dette vil i hovedsak bli sett på som en forstyrrelse av noe slag til sine tider med hvile. Det kan være søvnløshet som lidende ville ha en innsovningsvansker eller hun kan ha problemer med å sove.

Brystsmerter

Selv om dette ikke er en dominerende faresignal hos kvinner, et ubehag, trykk eller tetthet isolert til brystet påvirker rundt 30 prosent av kvinner. Av disse kvinnene har noen beskrevet følelsen som en verke eller skarp smerte; andre har beskrevet det som en brennende eller prikkende følelse.