Digidexo.com

Hva Bad Effekter kan skje fra en Ear å være koblet av ørevoks?

Hva Bad Effekter kan skje fra en Ear å være koblet av ørevoks?


Ørevoks består av en rekke ting, inkludert væske fra kjertlene i øret, svette, hud og rusk som sjampo. I de fleste tilfeller ørene er selvrensende, og voks arbeider seg ut av øregangen på egen hånd. I noen tilfeller ørevoks kan bli skjøvet til baksiden av øret med en bomullspinne eller finger, forårsaker en forstoppelse, noe som kan være problematisk.

Tinnitus

Tinnitus er en støy eller ringing i ørene. Mens tinnitus er vanligvis ikke en alvorlig tilstand, kan det være irriterende og forstyrrer daglige funksjon. I noen tilfeller vil fjerning av voksoppbygning i øret eliminere eller forbedre tilstanden.

Vertigo

Svimmelhet kan oppstå som et resultat av voksoppbygning i øret. Vertigo forårsaker svimmelhet og følelsen at du er i bevegelse, faller eller lener seg når du ikke er. Det kan kanskje gjøre det vanskelig for deg å stå eller gå, fordi du kan føle deg ut av balanse. Det kan også gi kvalme og oppkast.

Ørebetennelse

Ørevoks blokkering kan føre til en infeksjon i øret. I mange tilfeller infeksjonen er av det ytre øret, som kalles vanligvis svømmer øre. Ifølge The National Library of Medicine, kan symptomer på en ekstern ørebetennelse smerte, kløe og drenering fra øret.

Hørselstap

Opphoping av voks i øret kan føre til hørselstap. I de fleste tilfeller denne typen hørselstap er midlertidig. Ved hjelp av ørevoks myknere og spyle øret med en sprøyte kan bidra til å fjerne voks og gjenopprette hørselen.