Digidexo.com

Hvordan finne en 30 dagers innleggelse alkohol behandling Program

Hvordan finne en 30 dagers innleggelse alkohol behandling Program


Alkohol behandling programmer tar forskjellige filosofiske tilnærminger og har ulike tjenestene som er tilgjengelige i deres krig kister. Det er ingen one-size-fits-all tilnærming til vinne alkoholmisbruk eller alkoholavhengighet. Finne 30-dagers innleggelse behandling program som vil være mest effektive for en bestemt person er et spørsmål om å stille spørsmål og lære hva bestemt behandlingstilbud kan tilby.

Hvordan finne en 30 dagers innleggelse alkohol behandling Program

Avgjøre om det er på tide å søke hjelp

•  Undersøk dine egne handlinger. Michael McKelvey, administrerende direktør i Peak Addiction Recovery Center, en Colorado Springs, Colorado. Behandling lokaler som gir innleggelse, overgangs nøktern levende og ettervern for mennesker kjemper avhengighet, forteller at organisasjonens nettside inneholder et verktøy for å hjelpe avgjøre om det er på tide å søke behandling . "Virkelig bunnlinjen med quiz er, hvis alkohol eller stoffmisbruk forstyrrer dagliglivet, så virkelig, trenger noen hjelp,» sier McKelvey.

avgjøre om det er bruk, misbruk eller avhengighet. Michael Allen, lisensiert klinisk sosionom og sertifisert avhengighet rådgiveren, er visepresident i Connect Care i Colorado Springs, Colorado., Hvor han klarer et nettverk av mer enn 200 mental helse, alkohol og narkotika behandlere. Allen tilbyr at alkohol som forårsaker ingen problemer er ikke en grunn for å søke behandling. Alkoholbruk blir alkoholmisbruk når den som drikker går på binges eller når alkohol fører til problemer for den personen, som å få en DUI, mørkla eller glemme å komme hjem til barna, sier Allen. Den neste fasen er alkoholavhengighet. "Avhengighet er:" Jeg kan ikke slutte å tenke på det, "Allen fortsetter. "Det har hall ved tap av kontroll."

Consult en alkohol rådgiver for anbefalinger. "Hver behandling episode bør starte med en vurdering", sier Allen. McKelvey forteller at vite om mindre ekstreme tiltak har vært mislykket er en nøkkel til om 30-dagers døgnbehandling er nødvendig. "Noen mennesker kan ikke bli bedre uten egentlig å forlate sitt miljø", sier Allen. Hvis alkoholikeren ikke har støttende folk rundt ham, vil han sannsynligvis gjøre det bedre med 30-dagers døgnbehandling, fortsetter Allen. Noen kunder trenger en pause fra distrahert av hverdagen for å fokusere på behandling.

Bestem hvilke Treatment Facility er best for deg

Spør hva behandlingen senterets filosofier er. Det er smart å vite om deres tilnærming før du forplikter deg til behandling på et bestemt anlegg. Ifølge Allen, har de fleste 12-trinns program ikke tillater bruk av eventuelle medisiner. "Hvis du er deprimert og alkoholiker, bør du være klar over det," sier han. Andre programmer er basert på atferd modifikasjon prinsipper. Enten du ser det som en sosial, atferdsmessige eller medisinsk problem påvirker hvilken behandling tilnærming vil være mest effektive. Personen med problemet bør velge et behandlingsanlegg som ser alkoholmisbruk i samme lys han gjør.

Bestem om du trenger detox. Detox er medisinsk tilsyn under tilbaketrekningen scenen. Bare noen behandlingstilbud tilbyr detox tjenester.

6. Finn ut hvordan behandlingen vil bli betalt for. Spør behandlingssenteret hvis de godtar din forsikring og forsikringsselskapet om de vil betale for behandling på det anlegget. McKelvey legger vekt på å sørge for at behandlingssenter er akkreditert. Statene opprettholde lister over godkjente behandlingsprogrammer.

•  Spør om behandlingssenteret familie program. Allen anbefaler å finne ut hva slags familie program behandlingssenteret tilbyr, eller om pasienten selv lov til å ha kontakt med familien under oppholdet.

Sjekk inn ettervern. Både Allen og McKelvey foreslå å finne ut hva ettervern anlegget tilbyr. I det minste bør de være i stand til å henvise deg til en lokal ettervern program, råder Allen. "Hvis du tror at behandling er en absolutt kur, og du kommer til å forlate etter 30 dager og aldri ønsker å drikke igjen, du kommer til å finne deg selv i et dårlig sted," McKelvey advarer.