Digidexo.com

Behandling Tilgjengelig for Alkoholikere

Behandling Tilgjengelig for Alkoholikere


Det finnes mange typer behandling for alkoholikere. Før noen behandling vil være effektive, har alkoholholdige å være klar til å få hjelp. Et stort antall alkoholikere bruker år benektes at de har et problem med alkohol. Alkoholisme er en kraftig sykdom, og utvinning tar ofte livslang forpliktelse. Alkoholisme er en sykdom med både fysiske og psykologiske aspekter, og en behandlingsplan må ta hensyn til dette. Behandlinger tilgjengelig for alkoholikere inkluderer medisinering, rådgivning og støttegrupper.

Fakta

Alkoholisme er en farlig sykdom som ofte er dødelig. En alkoholisk er både fysisk og psykologisk avhengige medikament alkohol, og ubehandlet alkoholisme kan føre til mange komplikasjoner. Å drikke alkohol svekker koordinasjonsevnen og dom, så det er ingen overraskelse at nesten halvparten av alle døds bilulykker er alkoholrelatert.

Betydning

De langsiktige konsekvensene av ubehandlet alkoholisme kan være alvorlige. Tung drikking flere år kan føre til kreft i halsen, lever eller spiserøret. Mange forbrytelser, inkludert drap og overgrep mot barn, er forpliktet mens gjerningsmannen er under påvirkning av alkohol. En tung drikking binge kan ende i koma eller død.

Betraktninger

Mange alkoholikere skriv behandling benektes at de har et problem med alkohol. De kan bli tvunget inn i behandlingen av en rettskjennelse, eller berørte familiemedlemmer kan delta i en intervensjon. Hvis du har mistet kontrollen over drikkingen din, er du avhengig av stoffet alkohol, og avholdenhet er den eneste løsningen.

Behandlingstilbud

Bolig behandlingstilbud starte behandling med et program for avgiftning. Medisiner kan være foreskrevet for å lette symptomene på tilbaketrekning. Når de fysiske abstinenssymptomer har blitt brakt under kontroll, begynner individuell og gruppevis rådgiving økter.

Medisiner

Medisiner kan være foreskrevet for å lette symptomene på alkoholisme tilbaketrekking. Disulfiram (Antabuse) er en alkohol sensibiliserende stoff. Hvis du drikker alkohol mens du tar denne medisinen, vil du ha en alvorlig fysisk reaksjon inkludert kvalme, oppkast og hodepine. Acamprosate (Campral) er et legemiddel som ofte bidrar til å bekjempe alkohol cravings.

Støttegrupper

Støttegrupper er blant de mest vellykkede behandlingstilbud tilgjengelig for alkoholikere. De hjelper alkoholikere i utvinningen til å avstå fra å drikke, administrere tilbakefall og vedta en nøktern livsstil. Den mest kjente støttegruppen er Anonyme Alkoholikere. Grunnlagt i 1935, er Anonyme Alkoholikere basert på en tolv trinn utvinning program som har brakt utvinning til millioner av alkoholikere over hele verden.