Digidexo.com

Hvordan velge en alkohol behandling sentrum

Hvordan velge en alkohol behandling sentrum


Når en du er glad lider av en alkohol avhengighet så alvorlig at det krever omsorg i et boligområde anlegg, kan oppgaven med å velge en være overveldende. Hvis du er den som gjør beslutningen, ta deg god tid og gjøre litt research. Valg av feil alkohol behandling sentrum kan øke pasientens risiko for tilbakefall. Heldigvis er det spørsmål du kan stille som vil hjelpe deg å gjøre en informert beslutning.

Hvordan velge en alkohol behandling sentrum

Finn alle tilgjengelige alkohol behandling sentre i din nærhet ved å kontakte US Department of Health. De vil ha tilgang til alle sertifisert behandlingssenter i staten.

Call hver potensielle rehab center og dem spørsmål som vil avsløre hvilke anlegget er det riktige for din kjære.

Spørsmål en rådgiver eller representant om anlegget typiske pasient. Recovery er mer sannsynlig hvis din kjære en føler seg akseptert i sentrum. Spør hva den gjennomsnittlige kjønn og alder på de typiske pasienten er og spørre om hvor mange pasienter fullføre programmet.

Finn ut hva tilbakefall er for sine pasienter som fullfører programmet. I tillegg spør om akkreditering og kvalifikasjonene til de ansatte. Du må også vite hvordan de ansatte avtaler med voldelige pasienter og hvor mange voldelige hendelser skjedde i de siste seks månedene. Den voldsnivået ofte vedrører mangel på kontroll av personalet eller utrenet personale.

Bestem hva filosofi rehab center bruker til å behandle alkoholisme. Behandlingsmetoder varierer sterkt fra senter til senter. Noen sentre baserer sitt program på en åndelig forståelse, mens andre er sekulære og arbeide med pasienten på annen måte. Velg et senter med en filosofi som passer din kjære.

Snakk om din kjære en situasjon og spørre hva en hypotetisk behandlingsplan for en som ham ville være. Få detaljer. Hvis rådgiveren hevder hun ikke kan diskutere det uten å vite din kjære, avklare at du spør et hypotetisk spørsmål. Du vil bare vite den typiske behandling for en person som har lignende symptomer. Vær på vakt mot sentre som ikke er ivrige etter å diskutere sine planer.

Be de økonomiske spørsmålene som veier så tungt på alles sinn. Mange sentre mottar statlige midler eller private donasjoner og søke å gi behandling til alle, uavhengig av betalingsevne, men andre er svært dyrt, og hvis din forsikringen ikke vil dekke kostnadene, kan du ende opp fotfeste regningen. Be om en økonomisk støtte søknaden pakken til deg slik at du kan studere det i dybden.

Hint

  • Når du velger et senter, be dem om å gi deg råd om hvordan du får din kjære innrømmet. Noen pasienter motstå behandling.