Digidexo.com

Ernæring av Cashew Chicken

Ernæring av Cashew Chicken


Cashew kylling er en vanlig rett på kinesiske restauranter. I hovedsak er det steke kylling med brokkoli og cashewnøtter. Noen oppskrifter inneholder grønne bønner og vårløk. Måltidet er sunnere enn å velge noen av de stekt eller panerte retter, men det har fortsatt store mengder kalorier. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan cashew kylling tar opp mye av kaloriene du har lov til å spise for dagen.

Totalt antall kalorier

Den omtrentlige totale kaloriene i en cashew kylling måltid er 373 kalorier. For et fullverdig måltid, regnes dette som lav-kalori på en kinesisk restaurant. Disse kaloriene er basert på ett måltid som består av 10 oz. av kylling og cashewnøtter. Mange av fett kalorier er fra cashewnøtter. Nøtter er en god kilde til protein, men de er også høy i fett.

Natrium

Cashew kylling inneholder en høy mengde natrium. En 10 unse måltid av cashew kylling inneholder nesten 2000 g natrium. Natrium øker sjansen for hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Protein

Kylling og cashewnøtter i måltidet gi deg protein. Du får ca 29 g protein i en 10-oz. servering av cashew kylling.

Karbohydrater

En 10-oz. del av cashew kylling inneholder omtrent 24 g av karbohydrater. Hvis du er på en lav-karbo diett, sjekk med legen din for å sikre at dette beløpet følger din tillatte daglige kosthold delen.