Digidexo.com

Pulverisert Whey Melk erstattere

Pulverisert Whey Melk erstattere


Ost er laget av melk koagulering, hvoretter væsken skilles fra ostestoffet. Denne væske, kalles mysen inneholder nær 50 prosent av laktosen i melken, sammen med proteiner, vitaminer og mineraler. Myse hadde blitt vurdert hovedsakelig et avfallsprodukt fra ysting til en prosess for rensing og markedsføring det for sin høye protein og verdifulle næringsstoffer ble utviklet. Tørket myse kalles mysepulver, og er en passende form for lagring og bruk av myse for matindustrien.

Mountain Mills Milk Substitute

Honeyville Farms 'Mountain Mills Milk Substitute er en whey-baserte drikke. Det er formulert for å gi alle de ernæringsmessige kvaliteter av melk sammen med tilsatt kalsium og vitaminer. Drikken smaker som melk og inkluderer lagt vitaminene A og D, sammen med ekte tørre melketørrstoff.

Søt mysepulver og demineralisert mysepulver

Kaskat, et selskap i Polen, gjør en whey pulver som erstatter melk. Søt myse-pulver og demineralisert mysepulver har et typisk melke smak og lukt og en hvit til lys-kremfarge. Pulver siste 12 måneder i et kjølig tørt sted i originalemballasjen. Proteiner av whey i sin naturlige form kan brukes av personer som ikke som ikke tåler sukker i melk - laktose - eller som har melkeallergi.

New-DIMS

NEW-DIMS, Nutritional Utmerket Whey-Dairy Imitation melkeerstatning, er en Bush Selskapet produkt som er en ernæringsmessig myse-baserte melk alternativ. Det er lav i kalorier, kolesterol, fett og natrium med lavt laktoseinnhold. I pulverform, har NEW-DIMS en holdbarhet på 12 måneder i uåpnet pakke. Rekonstitueres med vann, forblir den ferske 10 dager. Produktet kan foreta en melkeerstatning for helmelk, 2 prosent av melk eller konsentrert melk ved å justere vann-til-blandingsforhold. Den ernæringsmessige verdien er lik eller større enn melk; Den er utviklet for forbruk og produksjon i utviklingsland.

Morning Moo

I 1972 Phil Augason av Augason Farms utviklet en økonomisk, næringsrik myse-baserte melk alternativ som han heter Morning Moo-tallet. Flytende Morning Moo ordinære styrken er laget av 1/2 kopp pulver blandet med 4 kopper vann. Det er en erstatning for drikking eller for bruk i oppskrifter på plass av melk. Dobbel styrke er en erstatning for lett krem. Morning Moo har også en forkortelse effekt, noe som reduserer mengden av forkorte kreves i deiger og andre kake oppskrifter.