Digidexo.com

Er Armour Thyroid bedre enn å ha Synthroid?

For pasienter som lider av hypotyreose, er hormonbehandling nødvendig for å holde stoffskiftet i orden. Synthroid er et populært syntetisk erstatning, men naturlige erstatninger som Armour thyroid er et annet alternativ.

The History of Thyroid Replacement Therapy

Fra rundt 1892 til 1950, naturlig skjoldbrusk hormon erstatninger som ligner på Armour var den eneste måten å behandle hypotyreose. Så et syntetisk skjoldbrusk hormon som kalles levotyroksin natrium ble utviklet som erstattet naturlig hormonbehandling. Synthroid er et merkenavn for levotyroksin natrium.

Synthroid & Armour: forskjellene

Den største forskjellen mellom Synthroid og Armour thyroid er at Synthroid og andre levotyroksin natrium narkotika bytte bare én thyreoideahormon: T4. Logikken er at T4 vil bli konvertert til T3 i kroppen. Armour thyroid erstatter både T3 og T4. (NR 1)

Studier på thyroid replacement therapy

I 1999 var New England Journal of Medicine publiserte resultatene av en studie utført på pasienter som fikk Synthroid og Armour. Pasienter som fikk Armour viste bedre humør og nevropsykologisk funksjon. De har også scoret bedre på 06:17 tiltak, mens de som tar Synthroid viste ingen forbedring.

Synthroid: Problemer med FDA

Synthroid har en historie med problemer med US Food & Drug Administration. FDA fant at Synthroid produsent fortsatte å lage og distribuere sub-potent tabletter 1990-1992; mange grupper av stoffet ble tilbakekalt.

Har Armour fungerer bedre?

Synthroid fungerer for mange mennesker. Men noen er ikke svarer til T4 erstatning narkotika fordi deres type hypotyreose hindrer T4 til T3 konvertering. Med en vellykket track record for mer enn et århundre, naturlige hormon erstatninger som Armour fortsatt et alternativ for hypothyroid pasienter.