Digidexo.com

Tre måter å spise Energy

Tre måter å spise Energy


For å holde energinivået oppe hele dagen er det viktig å spise riktig mat. Du kan ikke spise ubegrensede mengder av alle typer mat som du ønsker og forventer å føle energi. Det er visse regler å følge for å spise sunt og gjøre din energi vare hele dagen.

Hvordan å spise for energi

Strukturere kostholdet ditt slik at du spiser for energi vil hjelpe deg til å få mest mulig ut av hver dag. Tre måter å spise for energi er å unngå overspising, velge sunn snacks som vil øke energinivået, og unngå å hoppe over måltider. Når du har gjort disse endringene i kostholdet ditt, vil du merke en økning i det daglige energinivå.

Ikke overspise

Eksepsjonelt store måltider er svært vanskelig for kroppen å fordøye, og tvinger deg til å bruke ekstra energi. I løpet av denne prosessen rushes blod til magen din, som tar oksygen og næringsstoffer fra resten av kroppen din. Etter å ha spist for mye på et måltid, er det vanlig å vente en stund for å spise igjen, noe som ofte resulterer i å hoppe over en annen måltid. Dette starter en usunn syklus av overspising og faste igjen og igjen - og vil forlate deg stadig mangler energi. Det er en mye bedre idé å spise mindre måltider på hyppigere intervaller i løpet av dagen, for å holde energinivået opp.

Beste Snack Foods

Holde energinivået oppe ved å spise snacks fra ulike matvaregrupper. Lav-fett småretter såsom kringler inneholder behandlet karbohydrater, som er brutt ned svært raskt, og vil bare gi deg energi for en kort tidsperiode. I stedet velger en snack som nøtter som er høy i fiber, protein og fett. Nøtter tar lengre tid å fordøye, som holde stoffskiftet og energinivået opp. Andre gode snack valg inkluderer frukt med yoghurt, en hel-hvete cracker med en skive ost, eller stangselleri med peanøttsmør.

Ikke hopp over måltider

Det er veldig viktig å spise frokost, lunsj og middag hver dag. Kroppen din har evnen til å lagre energi, men du kan ikke fungere uten en jevn mengde karbohydrater. Hoppe over måltider fører til at stresshormoner for å gå til aksjon for å holde deg i bevegelse, men du vil finne deg selv oppbrukt senere. Når du hopper over måltider regelmessig, begynner kroppen å spare kalorier som bremser stoffskiftet ned. Dette vil gjøre at du føler deg veldig svak og laber.