Digidexo.com

Hvordan unngå komplikasjoner Mens Fasting

Hvordan unngå komplikasjoner Mens Fasting


Mange alternative helseeksperter anbefaler sporadisk faste, enten det er en vann-bare rask, en juice raskt, en Master Cleanse ('lemonade rask ") eller en rask der visse matvarer er begrenset. Fasting kan være en effektiv måte å rense kroppen for giftstoffer. Det er en attraktiv løsning for personer med leddsmerter, søvnløshet eller overdreven vekt. Men det er viktig å kjenne din egen kroppens begrensninger. Ved å ta noen forholdsregler og rådgivning med legen din, kan du være sikker på at du vil unngå komplikasjoner under fasten. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Finn ut om Fasting er riktig for deg

•  Ta kontakt med legen din før du begynner på et fort. Noen medisinske tilstander som diabetes og hypoglykemi kan skape komplikasjoner mens fasting.

Eksperimenter ved å ta flere korte faster før du tar fatt på en lengre en for å se om kroppen din reagerer deretter. En kort raskt skulle vare 24 timer. En lang fort vil vanligvis strekker seg mer enn 10 dager.

Les mer om riktig faste metoder fra nettsteder som Dr. Ben Kim (se Ressurser nedenfor).

Unngå Komplikasjoner Mens Fasting

Øvelse konsekvent mens fasting. Aktiviteten vil hjelpe sirkulere blodet. Husk å aldri overanstrenger seg.

Drikk minst 7-10 glass, hver 8 oz., Vann per dag. Kroppens behov for vann vil øke uten mat.

6. Vurder om du bør ta en multi-vitamin mens fasting. Husk at noen multi-vitaminer kan faktisk øke sultfølelse, svimmelhet og kvalme.

Rest når du føler deg trøtt eller nedslitt. Lur hvis og når du trenger det.

Få nok frisk luft og solskinn under ditt raskt. Kroppen kan absorbere energi og vitaminer mot sollys og miljø. Husk å bruke solkrem!

Avslutt Din Fast den riktige måten

Unngå å ha en stor fest for ditt første måltid etter en rask. Matvarene under ditt første måltid bør ha en lakserende effekt for å fjerne alle de slim og giftstoffer som har akkumulert under fasten. Mange anbefaler å drikke bare utvannet fruktjuice og tynn grønnsaksbuljong i dagene etter en rask er avsluttet.

Vent et par timer etter ditt første måltid for å se om du opplever ubehag før du spiser mer mat.

Tips og advarsler

  • Faste er generelt billig. Faktisk, for folk som er i vanen med å spise ute på restauranter, utføre en rask faktisk sparer dem penger. Avhengig av hvilken type raskt gjennomført, men må du kanskje kjøpe en juicer, urte kosttilskudd eller andre rimelig brukerutstyr.
  • Selv om du kan oppleve en masse ubehagelige symptomer under faste, som kvalme, hodepine, diaré og svimmelhet, bør du slutte å faste og oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse forholdene påvirke din evne til å utføre normalt.
  • Besøk en ER hvis du blør og tror du kan trenge masker.