Digidexo.com

Retin-A Stretch Mark fjerning

Retin-A er en aktuell krem ​​eller gel som er et derivat av vitamin A. Leger fore Retin-A for å behandle ulike hudsykdommer som akne eller for strekkmerker i ikke-gravide pasienter. Kroppen utvikler strekkmerker når det gevinster vekt på en rask måte, forlater stripey merker på huden. Forstå hvordan du bruker Retin-A for fjerning stretch mark er relativt enkelt, forutsatt at du forstår hvordan stoffet fungerer på strekkmerker og hensyn for å bruke stoffet.

Hvordan Retin-A Works

Retin-A arbeider for å helbrede hudproblemer ved å øke mengden av cellefornyelsen på skadet hud. Dets aktive ingredienser irritere huden, forårsaker hudceller til å dø, og nye til å dukke opp igjen; det også hastigheter opp prosessen som hudceller dør og nye ta deres plass. Retin-A kan bidra til ikke-gravide pasienter redusere fremkomsten av strekkmerker ved å senke sin rødhet (fra innsnevring av blodårer) og ved å helbrede skadet hud. Legene påpeker imidlertid at strekkmerker ofte løse seg selv på egen hånd, når årsaken til huden strekker er borte. The National Institutes of Health holder at det ikke aktuell krem ​​vil kurere strekkmerker (se lenke i Referanser).

Hensyn for Retin-A

Primære ta vanlige hensyn Retin-A for å redusere strekkmerker bære årsaken til Trekk: Gravide kvinner, som vanligvis får strekkmerker fra rask vektøkning i forbindelse med svangerskapet, kan ikke bruke Retin-A, mens de er gravide eller ammer. Strekkmerker forårsaket av rask vektøkning tilskrives fedme eller andre sykdommer kan kvalifisere for Retin-A behandling; spør familien din lege eller hudlege. Retin-A interagerer også negativt med en rekke medikamenter; dersom du bruker visse typer antidepressiva, allergi medisiner, prednison eller bruke produkter som inneholder benzoylperoksid, er Retin-A er ikke for deg.

Retin-A kan forårsake rødhet, flassing og varme på applikasjonsstedet. Det kan også føre til at huden til å være svært følsom for lys og andre hudprodukter. Hvis du ønsker å bruke Retin-A for strekkmerker, snakk med legen din om mulige strategier for å håndtere noen av stoffets bivirkninger.