Digidexo.com

Gjenvinne Bruk av Arm Etter en Stroke

De fleste slagrammede miste minst delvis bruk av den ene armen etter å ha fått et slag. Mens noen individer spontant gjenopprette bruken av armen innen tre til seks måneder, mens andre må gå gjennom intens mosjon og terapi for å gjenvinne bruken av armen. Uansett hva slags behandling du velger å delta i, er det viktigste aspektet ved rehabilitering etter hjerneslag tålmodighet. Mens legene trodde først at maksimal utvinning ble nådd etter et år, har nye behandlingsformer vist seg å ha positive effekter på overlevende lenge etter hjerneslag.

Tvunget Therapy

Tvunget terapi er utformet for å immobilisere den gode armen, mens engasjerende i intensiv fysioterapi for å styrke svak en. Ideen bak denne type terapi er å tillate hjernen til å koble om seg selv og sende flere signaler til den svekkede armen for å hjelpe til å gjenopprette. Hver dag blir du tvunget til å bruke dine svake arm for å bruke et håndkle, pusse tennene eller holde en bok. Noen pasienter har selv utviklet evnen til å skrive på nytt gjennom denne type terapi.

Robo Rehab Device

Den Myomo e100 NeuroRobotic System ble introdusert på New York-Presbyterian / Weill Cornell sykehus, og er utviklet for å sende elektriske impulser til musklene i armen for å gi pasienter med motorisert hjelp. Denne enheten ble opprettet for å utfordre den konvensjonelle oppfatning involverer kort vindu periode med rehabilitering. Robo Rehab Device gir hjernen en mulighet til å danne nye forbindelser med berørte lem og bedre kontroll over den svekkede arm.

Øvelser

Det finnes en rekke øvelser som en fysioterapeut eller lege vil foreslå for å hjelpe deg å gjenvinne bruk av armen etter et slag. En god og enkel øvelse å begynne med er å trekke på skuldrene opp og ned i et repeterende bevegelser. Selv om dette begynner å styrke skuldermusklene, kan du holde en ball i din svekket arm og forlenge den helt til siden. Holde armen rett, bringe armen fra side til forsiden av kroppen og tilbake igjen for å begynne. Dette starter prosessen med å gjenvinne bevegelse i armen. Etter soaking fingrene og hånden i varmt vann, gjøre enkle øvelser, som jobber med et puslespill eller holde små gjenstander i hånden. Mens noen av disse øvelsene kan være vanskelig i begynnelsen, jo mer du øver og fokus, jo raskere vil du gjenvinne bruk av armen.