Digidexo.com

Hvordan Flat mage når du er over 50 år gamle

Hvordan Flat mage når du er over 50 år gamle


Som vi alder, våre metabolisms tendens til å avta. At magefettet som har samlet seg på grunn av graviditet, stress, en for mange øl, eller bare å bli eldre, vil bli enda vanskeligere å bli kvitt og holde av hvis du er over 50. Det er ingen rask løsning for å få en flatere magen hvis du er over 50, men med riktig mengde innsats og flid kan du oppnå flat abs du ønsker.

Hvordan Flat mage når du er over 50 år gamle

•  Gå til legen din. Det er viktig for alle å ta kontakt med en lege før du tar fatt på en ny diett eller treningsprogram, men å være over 50, er dette trinnet enda viktigere. En rask prat med legen din kan bidra til å unngå utilsiktet fysisk skade mens du prøver å gå ned i vekt og flat mage. Legen din kan også være i stand til å gi deg personlig diett og mosjon tips.

Undersøk kostholdet ditt. Et sunt kosthold er nøkkelen til å miste vekt, og holde den av. Hvis du konsekvent opp i vekt hvert år, kan du være å ta i for mange kalorier per dag. I tillegg til å redusere kaloriinntaket, kan du prøve å sørge for at kostholdet er rikt på hel, naturlig mat. Ifølge WebMD, en balansert diett som er rik på grønnsaker, hele korn, frukt og magre former for protein er et godt grunnlag for vekttap og en flat mage.

•  Start treningen. Hvis du ønsker å ha en flatere mage, må du være trener regelmessig. Legen din vil fortelle deg hvor mye trening du, personlig, bør være få, men få minst en time med moderat mosjon daglig. Moderat trening er ikke begrenset til å gå på treningsstudio; det kan omfatte en rask tur rundt nabolaget ditt, dans, eller til og med hagearbeid. Vær kreativ, og finne noe som interesserer deg, slik at du vil holde den opp.

målrette abs. For å få en flatere mage, bør du gjøre noen form for hjerte-aktivitet i tillegg til å spise riktig. Når du begynner å miste din overflødig abdominal vekt, kan mageøvelser lage din midsection ser slankere og tynnere. Du trenger ikke kjøpe noe ekstra utstyr eller delta i et treningsstudio; mange effektive mageøvelser er så enkelt som de tradisjonelle crunch og leg raises. Pilates og yoga også understreke styrken i kjernemuskulaturen, og kan hjelpe deg å nå dine mål.

Hint

  • Vekttap er gradvis. Ikke mist motet hvis du ikke ser bedring umiddelbart. Holde på den.
  • Når du begynner å se forbedring, sørg for å variere treningsøktene dine, som kroppen din vil tilpasse seg konstant rutine.
  • Vær sikker på å ikke over-anstrenge deg når du trener. Trening er ikke ment å såre, uansett hva din alder.