Digidexo.com

Hvordan unngå høyt kalori mat

Hvordan unngå høyt kalori mat


Det er vanskelig å diett i nærvær av så mange kalori-fylt behandler som hurtigmat, behandlet snacks og søtsaker. Bruke strategier for å unngå høyt kalori mat vil være nøkkelen til å holde seg til dietten din.

Hvordan unngå høyt kalori mat

•  Lær hva matvarer inneholder mest kalorier. Fet mat og sukkerholdige bearbeidet mat er generelt høy i kalorier. Sjekk ernæring etiketter på produkter eller slå opp informasjon på en kaloriteller bok som "The Ultimate Calorie Counter" av Sheila Buff på Amazon (se Ressurser nedenfor).

Gjør din handleliste over kalorifattig mat før en tur til butikken. Stokk med hva du har skrevet ned. Unngå brus midtgangen og en som inneholder kaker og kjeks, hvis mulig.

Velg ferske matvarer fra råvarer, kjøtt og meieri avdelinger for de fleste av dine kjøp. Disse matvarene har en tendens til å være lavere i kalorier og mer næringsrik enn bearbeidet, hermetikk og frosne matvarer.

Les ernæring etikettene på matvarer nøye. Antall kalorier oppført er generelt "per porsjon," ikke for hele pakken.

Gjør erstatninger for de høye kalori skyldige i kostholdet ditt. Nyt knase av riskaker, pickles og faste epler i stedet for potetgull. Handel høyt kalori cookies og kaker for flere diett-vennlig søtsaker som lette yoghurt og sukkerfrie puddinger og gelatins.

Pakk lunsjer og snacks og bringe dem til å fungere. Dette vil hjelpe deg å unngå de høye kalori tilbud i automater og fetende behandler brakt inn av kolleger.

Nyt din favoritt mat mens slanking ved å forberede dem på lavere kalori måter. For eksempel bruke fettfattig ost på en tynn skorpe pizza. Gjør det hjertelig ved å legge paprika, løk og biter av tomat i stedet for høyt kalori kjøtt som pepperoni og pølse.

Be om å få dine salatdressinger og andre sauser på siden når du spiser ute. Sjekk med serveren din om hvordan maten er tilberedt for å unngå et antall kalorier lagt ved steking i smør eller animalsk fett.

Unngå fast food-restauranter når det er mulig. Be om en ernæring listen og velge en lavkalorivariant når du spiser på en av disse restaurantene.

Spis et balansert måltid før du deltar på et cocktailparty, sportslig konkurranse eller en annen hendelse hvor høyt kalori mat vil florerer. En full mage vil hjelpe deg å konsentrere seg om andre enn å spise aktiviteter.

Unn deg selv noen ganger med en liten del av et høyt kalori godbit du begjærer. Helt unngå høyt kalori mat for en lang periode vil øke sannsynligheten for å gi etter for binges og til slutt "gi opp" på kostholdet ditt.

Forbered kalorifattig snacks å ha på hånden når sultestreiker. Fyll en skål med friskt i sesongen frukt og kutte opp noen friske rå grønnsaker å spise med en lav-kalori dukkert.

Hint

  • Bruk "ute av syne, ute av sinn" munnhell og kaste ut eller gi bort de høye kalori mat i pantry.