Digidexo.com

Hvordan man skal vurdere Vekttap

Hvordan man skal vurdere Vekttap


Spore fremgang er en kritisk komponent i enhver langsiktig mål - spesielt vekttap. Hvis du er på søken etter å felle noen uønsket vekt, evaluere vekttap underveis kan bidra til å holde deg oppmuntret og motivert. Det er imidlertid mer involvert i å evaluere alle dimensjoner av vekttap enn bare tråkke på skalaen. Stole utelukkende på skalaen gir ikke hele bildet, så hold andre målinger i din vekt-tap arsenal for å holde deg på sporet til målene dine.

Hvordan man skal vurdere Vekttap

•  Vei deg. Ja, bør du veie deg regelmessig hvis du prøver å gå ned i vekt, så lenge du bruker skalaen i forbindelse med andre målemetoder. Hvis du har en betydelig mengde vekt å tape, kan omfanget være en god baseline. Men hvis du prøver å kaste de siste 5 pounds, vil det ikke gjenspeiler endringer i kroppssammensetning og hydrering som kan påvirke vekten din med et par pounds. Trinn på skalaen en gang i uken på samme tid på dagen og spille inn din vekt.

Ta omkrets. Bruk målebånd til å måle midjen din, hofte, lår, kalv, arm og underarm omkretser, og registrere resultatene. The American College of Sports Medicine anbefaler å gjenta hver måling to eller tre ganger og opptak gjennomsnittet. Omkrets bør tas sjeldnere enn vekt - en gang i måneden vil gi deg en god titt på hvordan din kroppsfasong er i endring. Ifølge forskning presentert på den europeiske kongressen om fedme, midje målinger gir en god indikasjon på helsetrusler som for eksempel høyt blodtrykk, type-2 diabetes, unormale kroppsfett nivåer og metabolsk syndrom.

Test kroppsfett prosentandel. Hydrostatisk veiing er den mest nøyaktige måten å måle kroppsfett, men det er dyrt og kan ikke være tilgjengelig for alle. I stedet verve en profesjonell til å måle kroppsfett bruke fett calipers. Har samme person utfører målingene hver måned og registrere dine resultater.

Ta fremdrifts bilder en gang i måneden mens iført klær som tydelig viser figuren din, for eksempel en badedrakt. Progress bilder er en annen måte å måle kroppssammensetning endringer, spesielt hvis ditt hovedfokus er fett tap og muskel gevinst. Siden du sannsynligvis se på deg selv i speilet hver dag, er du ikke sannsynlig å oppdage endringer som månedlige framdrifts bilder kan reflektere.

Hint

  • Vær tålmodig med din vekt-tap mål. Husk at du ikke legge på seg over natten, så du kan ikke forvente å miste det som raskt heller. I stedet fokuserer på jevn, langsiktig vekttap med en hastighet på 1 til 2 pounds per uke. Bruk en kombinasjon av trening og kalori begrensning for å nå målene dine. Hvis du er slanking, ikke slippe matinntaket etter 1200 kalorier per dag for å unngå å skape en svak metabolisme.
  • Snakk med legen din for å vurdere din vekt-tap mål før du gjør noen endringer til din diett eller trening diett.