Digidexo.com

Foods å aldri spise for å miste fett

Foods å aldri spise for å miste fett


Å miste fett tar mye hardt arbeid og selvkontroll. Å gjøre enkle kosthold og livsstil endringer kan bidra føre til en lengre, lykkeligere og slankere liv. Spise en diett høy på protein, fiber, næringsstoffer og umettet fett vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Sett ned brus og drikk litt vann. Spis et eple som din ettermiddagen snack i stedet for en pose potetgull. Enkle endringer vil føre til gode resultater, så eliminere matvarer som er kjent for å føre til vektøkning.

Trans fett

En studie utført ved Harvard University i 2006 indikerte at transfett bidra til vektøkning mer enn annet fett. Les ernæring etikettene før man spiser pakket mat. Det er også en god praksis å spørre restauranter hva slags fett brukes til å lage maten. Eliminere trans fett fra kosten kan støtte vekttap. Transfett finnes i mange stekt og behandlet mat, for eksempel donuts og cookies. Unngå andre matvarer med transfett, for eksempel pommes frites, kjeks, margarin, pai skorper og kjeks.

Fried Foods

Mange stekte matvarer er medtatt i et belegg som er høyt i karbohydrater, sukker og kalorier. Etter maten er stekt, til kaloriinnholdet til værs, noe som bidrar til vektøkning. Stekt mat, som for eksempel pommes frites og egg ruller, har liten næringsverdi. Stekeprosessen eliminerer noen vitaminer og mineraler som er tilstede i maten. Stedet for å bestille stekt siderett på restauranter, bestille en salat, dampede grønnsaker eller frukt cup. Unngå løkringer, blekksprut, kyllingvinger, mozzarella pinner, stekt kylling og andre frityrstekt mat.

Høy fruktose Corn Syrup

En studie utført ved Princeton University i 2010 antydet at høy fruktose corny sirup bidro til vektøkning mer enn andre søtstoffer. Studien viste også at svært konsentrert søtningsmiddel fremmet en høyere forekomst av magefett. Populære matvarer som inneholder høy fruktose mais sirup er brus, brød og syltetøy. Les ernæringsmessige etiketter for å finne ut hvilke produkter som ikke inneholder høy fruktose mais sirup. Noen matvarer som kan inneholde high fructose corn syrup, som du vil ønske å unngå, inkluderer juice, enkelte frokostblandinger, kaker, godteri, kjeks, kaker, hermetisk frukt og granola barer.

Behandlet Sweets

Sukkerholdige behandler, for eksempel kjeks og kaker, er lastet med kalorier og fett. Fett gratis eller lav fett versjoner av søtsaker kan kompensere for manglende smak ved å bli fylt med mer sukker og flere kalorier. Prøv å spise et stykke frukt hvis du er i humør for noe søtt. Unngå å spise smultringer, kaker, cupcakes, godteri, sjokolade, muffins, kjeks, kaker og iskrem.