Digidexo.com

Hvordan holde på en diett mens på ferie

Mange som kosthold og mosjon ofte feilaktig kaste forsiktighet for vinden det øyeblikket de drar på ferie. Å bo på en diett mens du er på ferie, til ditt endelige mål å miste vekt.

Hvordan holde på en diett mens på ferie

•  Sjekk dine porsjoner og lytt til kroppen din. Mange mennesker som har problemer med slanking rett og slett ikke slutte å spise, selv når de føler seg full. Kroppen er utstyrt med et hormon som heter "leptin" som lar deg vite når du har fått nok å spise. Å bo på en diett mens du er på ferie, lytt til kroppen din og spare rester til senere.

Drikk alkohol med måte. Når du drikker for mye, dine homeostatiske prosesser har en tendens til å bli kastet ut av klask. Homeostase er kroppens måte å holde en tilstand av likevekt. Medisinsk sett denne ideen gjelder på mange måter, men bare tenk på det som kroppen din type å holde seg til det den vet. Hvis du er konstant full eller surra mens du er på ferie, kan kroppen din feiltolke nervesignaler som kan føre deg til å ødelegge noen diett fremgang eller konsistensen du kanskje allerede har oppnådd frem til et visst punkt. Tenk og drikke med måte å være sikker på at hardt arbeid er ikke angres.

Lag en tidsplan og holde seg aktiv. Prøv å holde en plan om hvordan du har tenkt å tilbringe dager mens du er på ferie. Du vil være mindre sannsynlig å gå lei og overspise. De fleste ferie flekker hjelpe folk med reiseruter for å hjelpe dem å holde seg opptatt. Pass på å gå, sykle eller skate til steder du trenger å gå, hvis du kan.

Gi deg selv jukse dager. Før du drar på ferie, sørg for å planlegge kosten jukse dager, men du tror det gjelder for deg. Noen mennesker planlegge ekstra søvn eller en og annen pizza, for eksempel. Dette på ingen måte antyder at du bør ha frie tøyler til å gjøre hva du vil, men du vil være mindre tilbøyelige til å gå av en diett for langsiktig.

Hint

  • Prøv å ikke la noen slanking tilbakeslag ødelegge din velfortjent god tid.
  • En diett journal fungerer akkurat som en stokk eller en disposisjon. Bruke en til å hjelpe deg selv holde på oppgaven.
  • Ikke bli overrasket om folk prøver å fraråde deg fra å holde seg til en diett mens du er på ferie. Kontroller at du har en positiv støtte system, spesielt hvis kostholdet er medisinsk nødvendig.