Digidexo.com

Hvordan brenne Lavere Ab Fat

Hvordan brenne Lavere Ab Fat


Å miste fett i nedre del av magen må du ta på en hel-kropp tilnærming. Utelukkende redusere magen posen er ikke mulig. Fett reduserer fra kroppen din i lag. Ved å redusere det totale kroppsfett, vil fettet i nedre mage også starte spikke bort. Redusere fett gjør at du ser og føler deg bedre og også senker risikoen for hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk og hjerneslag.

Hvordan brenne Lavere Ab Fat

•  Ta på deg en styrke trening diett på tre dager i uken i minst 30 minutter per økt. Løft frie vekter eller bruke vektløfting maskiner. Hvis du ikke har tilgang til en av disse, bruker motstand band eller til og med din egen kroppsvekt for å trene musklene dine. Husk at styrketrening øker og opprettholder muskelvev. For å opprettholde denne muskelvev, har kroppen din til å jobbe hardere, noe som resulterer i en økning av din hviler metabolic rate. En økt metabolic rate betyr at du forbrenner kroppsfett hele dagen lang, inkludert fett fra magen.

Utfør kardiovaskulær trening etter styrketrening trene. Styrketrening bruker opp glykogen lagringsplass for energi, forlater fett å brukes til energi under kardiovaskulær trening. Utfør 30 til 45 minutter med kardiovaskulær trening, tre dager i uken. Jogge, gå, sykle eller svømme; enhver aktivitet som øker hjerte vil brenne kalorier fra fett.

innlemme høy intensitet intervalltrening i ditt hjerte-rutine. Bytte fra trener i to til tre minutter ved 65 prosent av den totale kapasiteten til å trene i ett minutt på 85 prosent eller total kapasitet. For eksempel, hvis du er jogging i en jevn og konsekvent tempo, innføre en høyhastighets sprint og vedlikeholde den i minst ett minutt, deretter sakte tilbake til normal jogging tempo. Prøv å gå frem og tilbake mellom disse intensiteter for varigheten av arbeidet ditt ut. Høye utbrudd av energi under trening tvinge kroppen og musklene til å jobbe enda hardere, noe som resulterer i en høyere kalori brenne og utvidet fettforbrenning etter trening.

Drikk minst åtte glass vann daglig. Konsumere mer vann hvis du bor i et varmt klima eller hvis du arbeider ut og svette mye. Vann hjelper leveren omdanne fett til energi. Og pass på at vannet du drikker er kaldt. Jo kaldere vannet, har vanskeligere kroppen din til å arbeide for å varme den, noe som betyr at du forbrenner flere kalorier.

Spis et sunt kosthold som inneholder fett-brenning mat som de komplekse karbohydrater som finnes i havregryn og helkorn. Inkluder frukt og grønnsaker. Spis magre proteiner som fisk og kylling. Bruk umettet fett som olivenolje. Spis krydret mat som jalapenos og chili peppers som de fart på puls og metabolisme. Få kalsium fra lav-fett eller fett-fri meieriprodukter som skummet melk eller yoghurt som det stimulerer stoffskiftet. Unngå høy-kalori, lav nærings matvarer som kjeks, godteri, kaker og stekt mat.