Digidexo.com

Hvordan gjøre bruk av Ginger Root for kurativ hensikt

Hvordan gjøre bruk av Ginger Root for kurativ hensikt


Ginger produkter er laget av fersk eller tørket ingefær rot. Ingefær er vanligvis brukes i matlaging og som te. Det har også medisinske egenskaper, og har lenge vært brukt i urte medisinske behandlinger. Ginger root kan brukes til å behandle diaré, kvalme og magesmerter, bemerker Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin.

Bruksanvisning

Ginger fordeler

Tar 1 gram ingefær daglig kan hjelpe gravide kvinner som lider av oppkast og kvalme, bemerker University of Maryland Medical Center. Ingefær bør ikke tas for mer enn fire dager.

Drikk varmt vann blandet med fersk ingefær to eller tre ganger daglig. Dette kan lindre kramper, hodepine samt influensa og forkjølelsessymptomer.

Gni ingefær olje på huden din hvis du lider av leddsmerter. Redusere betennelse i de som lider av leddgikt er en annen mulig fordel av ingefær rot.

Inhale ingefær olje som har blitt dampende i varmt vann. Dette kan også lindre en rekke symptomer som hodepine og influensasymptomer.

Tips og advarsler

  • Ikke gi ingefær eller ingefær til barn under to år.
  • Du bør ikke ta mer enn fire gram ingefær daglig og dette inkluderer noen ingefær matvarer som du kan spise.
  • Ikke ta ingefær hvis du har en blodsykdom fordi det tynner blodet. Du kan oppleve irritasjon i munnen, en liten sak av halsbrann, diaré, magesyke, halsbrann og raping når du tar ingefær. Hvis du tar ingefær og i ferd med å gjennomgå anestesi eller kirurgi legen din.