Digidexo.com

Hva er behandlingen for Cracked eller blødning Lips?

Sprukne og blødende lepper er forårsaket av mangel på fuktighet på grunn av eksponering for tøffe værforhold, slikker leppene, dehydrering eller hud irritasjon forårsaket av leppepomader eller leppestifter. Sprukket eller blødende lepper kan være skjemmende og smertefull hvis den forblir ubehandlet, og bør rettes opp så snart som mulig for å redusere ytterligere smerte.

Naturlige leppepomader

Lips balsamer som inneholder bivoks, shea smør eller kakaosmør bidra til å helbrede dine lepper ved å gi naturlige fuktighet uten å irritere huden.

Vann

Dine tørre lepper kan være en indikasjon på at du ikke får nok vann daglig. Pass på å drikke åtte glass vann daglig for å holde seg hydrert.

Luftfukter

En luftfukter gir fuktighet til ditt miljø, som holder leppene tørker ut og sprekker, ifølge Mayo Clinic.

Kosttilskudd

Mangel på vitaminer kan føre til at huden tørker ut, spesielt vitamin E, C og kalsium. Forbruke mer meieriprodukter, og ta multi-vitamintilskudd for å gjenopprette fuktighet til dine lepper.

Cranberry Seed Oil

Ifølge Good Housekeeping.com, fukter tranebær frø olje leppene og inneholder antioksidanter. Cranberry olje er gunstig for å redusere sprekkdannelse ved å beskytte leppene mot ultrafiolette stråler fra solen.